Повезане вести

Тренер Јунајтеда детаљно о драми и историјском преокрету у Лиги Европе: „Жао ми је људи који су морали да оду, биће очајни…“…

Тренер Јунајтеда детаљно о драми и историјском преокрету у Лиги Европе: „Жао ми је људи који су морали да оду, биће очајни…“…

Нова 18.04.2025
Рубен Аморим, тренер фудбалера Манчестер јунајтеда, изузетно је поносан на своје изабранике, који су успели да прођу у полуфинале Лиге Европе. Након што су Лион и Јунајтед ремизирали са 2:2 у Француској, исти резултат био је и… »
Тренер Тотенхема Постекоглу: Мораћете још мало да ме трпите

Тренер Тотенхема Постекоглу: Мораћете још мало да ме трпите

Данас 18.04.2025
Тренер фудбалера Тотенхема Анге Постекоглу рекао је да ће сви морати да га трпе још мало, после пласмана у полуфинале Лиге Европа и да је поносан на играче, који су веровали у добар резултат. Тотенхем је синоћ у Франкфурту у… »
Тренер Јунајтеда веровао у преокрет при резултату 2:4: Осећао сам да је све могуће, Лига Европе нам је сада најважнија

Тренер Јунајтеда веровао у преокрет при резултату 2:4: Осећао сам да је све могуће, Лига Европе нам је сада најважнија

Дневник 18.04.2025
Фудбалери Манчестер јунајтеда изборили су пласман полуфинале Лиге Европе након што су у четвртак после продужетка победили Лион са 5:4, иако су до 114. минута губили 2:4. Тренер Јунајтеда Рубен Аморим изјавио је да је осећао да… »
Постекоглу: "Мораћете још мало да ме трпите"

Постекоглу: "Мораћете још мало да ме трпите"

Спортске.нет 18.04.2025
Тренер фудбалера Тотенхема Анге Постекоглу рекао је да ће сви морати да га трпе још мало, после пласмана у полуфинале Лиге Европа и да је поносан на играче, који су веровали у добар резултат. Тотенхем је синоћ у Франкфурту у… »
Аморим: "Осећао сам да је све могуће и на 4:2"

Аморим: "Осећао сам да је све могуће и на 4:2"

Б92 18.04.2025
Рубен Аморим, менаџер Манчестер јунајтеда, прокоментарисао је спектакл виђен у Лиги Европе. Аморимов Јунајтед је направио чудо и окренуо 2:4 у 114. минуту продужетака против Лиона. Португалац је рекао да је и у најнепријатнијим… »
Аморим одушевљен: „Осећао сам да је све могуће!“ (видео)

Аморим одушевљен: „Осећао сам да је све могуће!“ (видео)

Хот спорт 18.04.2025
Поносан је на своје играче! Вече које ће заувек остати уписано у европску фудбалску архиву приредили су Манчестер јунајтед и Олимпик Лион. Дуел у реваншу четвртфинала Лиге Европе био је истинско ремек-дело, завршен победом… »
Детонација на малом Калемегдану: Један од најбољих играча Ефеса најавио прелазак у Црвену звезду!? (видео)

Детонација на малом Калемегдану: Један од најбољих играча Ефеса најавио прелазак у Црвену звезду!? (видео)

Хот спорт 18.04.2025
Какво би то појачање било за тим Јаниса Сферопулоса! Елајџа Брајант, бек Анадолу Ефеса, изазвао је бројне реакције међу навијачима Црвене звезде након објаве на свом ИоуТубе каналу, у којој је похвалио Србију и атмосферу у… »
Брајант најавио долазак у Звезду?!

Брајант најавио долазак у Звезду?!

Б92 18.04.2025
Елајџа Брајант, кошаркаш Анадолу Ефеса, заголицао је машту навијача Црвене звезде. Брајант је недавно боравио у Београду, где је са својим Ефесом после продужетка поразио црвено-беле. Амерички ас је убацио 17 поена, али му… »

Вести дана »