Povezane vesti
Trener Junajteda detaljno o drami i istorijskom preokretu u Ligi Evrope: „Žao mi je ljudi koji su morali da odu, biće očajni…“…
Nova 18.04.2025
Ruben Amorim, trener fudbalera Mančester junajteda, izuzetno je ponosan na svoje izabranike, koji su uspeli da prođu u polufinale Lige Evrope. Nakon što su Lion i Junajted remizirali sa 2:2 u Francuskoj, isti rezultat bio je i nakon 90 minuta u… »
Trener Totenhema Postekoglu: Moraćete još malo da me trpite
Danas 18.04.2025
Trener fudbalera Totenhema Ange Postekoglu rekao je da će svi morati da ga trpe još malo, posle plasmana u polufinale Lige Evropa i da je ponosan na igrače, koji su verovali u dobar rezultat. Totenhem je sinoć u Frankfurtu u revanšu četvrtfinala pobedio… »
Trener Junajteda verovao u preokret pri rezultatu 2:4: Osećao sam da je sve moguće, Liga Evrope nam je sada najvažnija
Dnevnik 18.04.2025
Fudbaleri Mančester junajteda izborili su plasman polufinale Lige Evrope nakon što su u četvrtak posle produžetka pobedili Lion sa 5:4, iako su do 114. minuta gubili 2:4. Trener Junajteda Ruben Amorim izjavio je da je osećao da je moguće da njegova ekipa… »
Postekoglu: "Moraćete još malo da me trpite"
Sportske.net 18.04.2025
Trener fudbalera Totenhema Ange Postekoglu rekao je da će svi morati da ga trpe još malo, posle plasmana u polufinale Lige Evropa i da je ponosan na igrače, koji su verovali u dobar rezultat. Totenhem je sinoć u Frankfurtu u revanšu četvrtfinala pobedio… »
Amorim: "Osećao sam da je sve moguće i na 4:2"
B92 18.04.2025
Ruben Amorim, menadžer Mančester junajteda, prokomentarisao je spektakl viđen u Ligi Evrope. Amorimov Junajted je napravio čudo i okrenuo 2:4 u 114. minutu produžetaka protiv Liona. Portugalac je rekao da je i u najneprijatnijim trenucima verovao u… »
Amorim oduševljen: „Osećao sam da je sve moguće!“ (video)
Hot sport 18.04.2025
Ponosan je na svoje igrače! Veče koje će zauvek ostati upisano u evropsku fudbalsku arhivu priredili su Mančester junajted i Olimpik Lion. Duel u revanšu četvrtfinala Lige Evrope bio je istinsko remek-delo, završen pobedom Engleza 5:4 posle produžetaka… »
Detonacija na malom Kalemegdanu: Jedan od najboljih igrača Efesa najavio prelazak u Crvenu zvezdu!? (video)
Hot sport 18.04.2025
Kakvo bi to pojačanje bilo za tim Janisa Sferopulosa! Elajdža Brajant, bek Anadolu Efesa, izazvao je brojne reakcije među navijačima Crvene zvezde nakon objave na svom YouTube kanalu, u kojoj je pohvalio Srbiju i atmosferu u Beogradu. Američki košarkaš… »
Brajant najavio dolazak u Zvezdu?!
B92 18.04.2025
Elajdža Brajant, košarkaš Anadolu Efesa, zagolicao je maštu navijača Crvene zvezde. Brajant je nedavno boravio u Beogradu, gde je sa svojim Efesom posle produžetka porazio crveno-bele. Američki as je ubacio 17 poena, ali mu navijači Zvezde nisu mnogo… »
Vesti dana »

Zaječar pod opsadom: Jake snage policije obezbeđuju održavanje konstitutivne sednice, u sali zbog tenzija angažovano i privatno obezbeđenje
RINA pre 21 minutajoš 31 povezana

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 8 satijoš 9 povezanih

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama na istoku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih