Povezane vesti
"Ponudićemo trampu litijum i druge rude vredne 100 milijardi $" Dodik govorio i o situaciji u BiH: "Neće biti rata, iako…
Kurir 18.04.2025
Sve će biti u redu, neće biti nikakvih sukoba, neće biti rata, kaže u intervjuu prazničnom broju "Glasa Srpske" predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji navodi da "Bošnjaci, muslimani, žele nekakvo drugo poluvreme, oni bi rado ušli u sukob jer… »
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
Novi magazin 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. "Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
N1 Info 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine, zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. „Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da zabrane kandidaturu… »
Vesti dana »

(Radarski snimak) uživajte do ovog dana, a onda stiže potpuni obrt! Temperatura pada i baš će da pljušti, a evo šta nam sledi za vikend
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Banke u obavezi da pomognu klijentima u finansijskim teškoćama – šta donose najnovije olakšice
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 4 povezane

Hamas vratio četiri tela talaca: Još 20 Izraelaca se vode kao nestali
Kurir pre 6 satijoš 6 povezanih

Ursula u Beogradu: Posle godinu dana Fon der Lajen stigla u Srbiju: Redosled posete zemljama nije slučajan, u koferu donosi jednu važnu temu
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Tramp: Zelenski dolazi kod mene u petak, želi "tomahavk" – razočaran sam u Putina
RTS pre 1 satjoš 2 povezane