Povezane vesti
Asmin sumnjao u stanijinu vernost: Oglasio se i otkrio nove detalje krize u vezi, u sve umešao majku bivše žene Aneli
Kurir 18.04.2025
Stanija Dobrojević i njen partner Asmin Durdžić naišli su na probleme, a on je sada otkrio zbog čega je došlo do svađe i u kakvom su sada odnosu. - Svađali smo se veoma. Ona je dobra devojka i uvek me ispoštuje, ali sam ja majmun. Neke stvari sam z**rao… »
"Moja ljubomora je presudila, umišljao sam": Asmin progovorio o kraju ljubavi sa Stanijom, pa šokirao i u sve umešao majku od…
Blic 18.04.2025
Stanija Dobrojević i njen partner Asmin Durdžić naišli su na probleme, a on je sada otkrio zbog čega je došlo do svađe i u kakvom su sada odnosu. - Svađali smo se veoma. Ona je dobra devojka i uvek me ispoštuje, ali sam ja majmun. Neke stvari sam z**rao… »
Vesti dana »

Šta bi bilo da smo pojeli piletinu zaraženu salmonelom? Posle 8 sati neizbežni su mučni simptomi trovanja
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 24 povezane

Studenti FDU u blokadi: Muškarac koji je veterane nazivao ustašama, u novembru napao studente FDU
N1 Info pre 51 minutajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 27 minutajoš 79 povezanih

Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, protestuju studenti i građani
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih