Povezane vesti
Asmin sumnjao u stanijinu vernost: Oglasio se i otkrio nove detalje krize u vezi, u sve umešao majku bivše žene Aneli
Kurir 18.04.2025
Stanija Dobrojević i njen partner Asmin Durdžić naišli su na probleme, a on je sada otkrio zbog čega je došlo do svađe i u kakvom su sada odnosu. - Svađali smo se veoma. Ona je dobra devojka i uvek me ispoštuje, ali sam ja majmun. Neke stvari sam z**rao… »
"Moja ljubomora je presudila, umišljao sam": Asmin progovorio o kraju ljubavi sa Stanijom, pa šokirao i u sve umešao majku od…
Blic 18.04.2025
Stanija Dobrojević i njen partner Asmin Durdžić naišli su na probleme, a on je sada otkrio zbog čega je došlo do svađe i u kakvom su sada odnosu. - Svađali smo se veoma. Ona je dobra devojka i uvek me ispoštuje, ali sam ja majmun. Neke stvari sam z**rao… »
Vesti dana »
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva – protest zbog najave da će otkupna cena mleka biti manja za pet dinara
RTS pre 7 satijoš 30 povezanih
Partizan se ugasio u poslednjih pet minuta i izgubio u Valensiji
Sportske.net pre 37 minutajoš 52 povezane
Kosovo: Optužnica protiv 21 pripadnika VJ i MUP Srbije zbog navodnog ratnog zločina u Račku
Beta pre 3 satajoš 22 povezane
Izmena javnog prevoza zbog održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca” u Beogradu
Politika pre 7 satijoš 57 povezanih
Spoljnotrgovinska roba razmena Srbije u periodu januar-novembar 68,4 milijardi evra
Euronews pre 7 satijoš 25 povezanih