Povezane vesti
Asmin sumnjao u stanijinu vernost: Oglasio se i otkrio nove detalje krize u vezi, u sve umešao majku bivše žene Aneli
Kurir 18.04.2025
Stanija Dobrojević i njen partner Asmin Durdžić naišli su na probleme, a on je sada otkrio zbog čega je došlo do svađe i u kakvom su sada odnosu. - Svađali smo se veoma. Ona je dobra devojka i uvek me ispoštuje, ali sam ja majmun. Neke stvari sam z**rao… »
"Moja ljubomora je presudila, umišljao sam": Asmin progovorio o kraju ljubavi sa Stanijom, pa šokirao i u sve umešao majku od…
Blic 18.04.2025
Stanija Dobrojević i njen partner Asmin Durdžić naišli su na probleme, a on je sada otkrio zbog čega je došlo do svađe i u kakvom su sada odnosu. - Svađali smo se veoma. Ona je dobra devojka i uvek me ispoštuje, ali sam ja majmun. Neke stvari sam z**rao… »
Vesti dana »
Fudbaleri Kanade ubedljivi protiv Katara za prvi trijumf na SP, het-trik Dejvida
RTV pre 26 minutajoš 23 povezane
Goreće asfalt, ali jedan deo Srbije nije bezbedan od nevremena! RHMZ objavio gde će biti grmljavine
Dnevnik pre 2 satajoš 15 povezanih
"Čuo sam kako kost puca...": Selektor progovorio o jezivoj povredi svog igrača na Mundijalu
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih
Vance odložio odlazak u Švajcarsku, rok za pregovore počinje da teče
Bloomberg Adria pre 26 minutajoš 8 povezanih