Povezane vesti
Asmin sumnjao u stanijinu vernost: Oglasio se i otkrio nove detalje krize u vezi, u sve umešao majku bivše žene Aneli
Kurir 18.04.2025
Stanija Dobrojević i njen partner Asmin Durdžić naišli su na probleme, a on je sada otkrio zbog čega je došlo do svađe i u kakvom su sada odnosu. - Svađali smo se veoma. Ona je dobra devojka i uvek me ispoštuje, ali sam ja majmun. Neke stvari sam… »
"Moja ljubomora je presudila, umišljao sam": Asmin progovorio o kraju ljubavi sa Stanijom, pa šokirao i u sve umešao majku…
Blic 18.04.2025
Stanija Dobrojević i njen partner Asmin Durdžić naišli su na probleme, a on je sada otkrio zbog čega je došlo do svađe i u kakvom su sada odnosu. - Svađali smo se veoma. Ona je dobra devojka i uvek me ispoštuje, ali sam ja majmun. Neke stvari sam… »
Vesti dana »

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 0 minutajoš 2 povezane

"Odvratno, punjeno svinjarijama,: Sramotno!" Ilon Mask pobesneo zbog Trampovog "velikog, prelepog zakona": Ne mogu više ovo da podnesem!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 1 satjoš 1 povezana