Povezane vesti
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika, biću premijer
Insajder 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK) zabrani kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. 'Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi zabrane da se kandidujem za predsednika, biću premijer
Radio 021 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. "Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
Danas 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. „Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
NIN 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. "Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi zabrane da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
B92 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrani kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. "Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da zabrane… »
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Radio sto plus pre 15 minutajoš 26 povezanih

Da li će Železnička stanica u Novom Sadu biti srušena ili rekonstruisana?
Danas pre 40 minutajoš 15 povezanih

VIDEO: Proslava titule PSG-a se prevorila u haos - mladić ubijen, uhapšeno 300 ljudi, Pariz goreo
Radio 021 pre 10 minutajoš 14 povezanih

Poljaci biraju novog predsednika, tesna borba između liberala i desnice
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih

Istražni komitet Rusije - dve nesreće na prugama ocenjene kao teroristički napadi
RTV pre 20 minutajoš 34 povezane