Povezane vesti
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika, biću premijer
Insajder 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK) zabrani kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. 'Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi zabrane da se kandidujem za predsednika, biću premijer
Radio 021 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. "Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da zabrane… »
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
Danas 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. „Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
NIN 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. "Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi zabrane da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
B92 18.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrani kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. "Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da zabrane… »
Vesti dana »
Superboul 2026: Moćni Sijetl osvojio trofej, Bed Bani naljutio Trampa
Južne vesti pre 20 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 6 satijoš 4 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Ukrajina kupuje 250 borbenih aviona; Rusija: Vodi se hibridni rat protiv civila
RTV pre 45 minutajoš 1 povezana
CIK BiH: Na prevremenim izborima za predsednika RS Karan osvojio skoro 11 hiljada glasova više od Blanuše
Danas pre 7 satijoš 4 povezane