Повезане вести
Додик: Ако ми ЦИК забрани да се кандидујем за председника, бићу премијер
Инсајдер 18.04.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да ће бити премијер РС ако му Централна изборна комисија Босне и Херцеговине (ЦИК) забрани кандидатуру на општим изборима следеће године. 'Ствари су сада неизвесне… »
Додик: Ако ми забране да се кандидујем за председника, бићу премијер
Радио 021 18.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће бити премијер РС ако му Централна изборна комисија Босне и Херцеговине (ЦИК), забране кандидатуру на општим изборима следеће године. "Ствари су сада неизвесне, јер… »
Додик: Ако ми ЦИК забрани да се кандидујем за председника РС, бићу премијер
Данас 18.04.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да ће бити премијер РС ако му Централна изборна комисија Босне и Херцеговине (ЦИК), забране кандидатуру на општим изборима следеће године. „Ствари су сада неизвесне… »
Додик: Ако ми ЦИК забрани да се кандидујем за председника РС, бићу премијер
НИН 18.04.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да ће бити премијер РС ако му Централна изборна комисија Босне и Херцеговине (ЦИК), забране кандидатуру на општим изборима следеће године. "Ствари су сада неизвесне… »
Додик: Ако ми забране да се кандидујем за председника РС, бићу премијер
Б92 18.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио да ће бити премијер РС ако му Централна изборна комисија Босне и Херцеговине (ЦИК), забрани кандидатуру на општим изборима следеће године. "Ствари су сада неизвесне, јер они мени… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 11 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 21 минутајош 1 повезана