Povezane vesti
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika, biću premijer
Insajder pre 12 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK) zabrani kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. 'Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi zabrane da se kandidujem za predsednika, biću premijer
Radio 021 pre 12 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. "Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
Danas pre 12 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. „Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi CIK zabrani da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
NIN pre 12 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrane kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. "Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da… »
Dodik: Ako mi zabrane da se kandidujem za predsednika RS, biću premijer
B92 pre 12 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio da će biti premijer RS ako mu Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK), zabrani kandidaturu na opštim izborima sledeće godine. "Stvari su sada neizvesne, jer oni meni mogu da zabrane… »
Vesti dana »

CRTA: Evropski sud reagovao – država da obustavi upotrebu zvučnih uređaja
In medija pre 6 satijoš 41 povezana