Povezane vesti
"Iz vile od 1.000 kvadrata, prešla sam u 35": Elena Karić o najtežem periodu života i Peđi Mijatoviću
Mondo 18.04.2025
Elena se osvrnula i na početak zajedničkog života sa Peđom, opisujući jedan skroman, ali emocionalno bogat period. Dizajnerka enterijera Elena Karić danas živi potpuno drugačijim životom nego ranije, a u jednom intervjuu govorila je o razlozima koji su… »
"Iz vile od 1000 kvadrata, preselila sam se u stanu od 35" Elena Karić ogolila dušu, progovorila o braku i burnom životu
Kurir 18.04.2025
Dizajnerka enterijera Elena Karić danas vodi potpuno drugačiji životom nego ranijih godina, a svojevremeno je pričala o svojoj odluci da se vrati iz Španije u Srbiju. Ona je otkrila detalje iz odnosa sa bivšim suprugom Peđom Mijatovićem. - Madrid je… »
"Iz kuće od 1.000 kvadrata preselila sam se u stan od 35 i bila sam srećnija": Elena Karić iznela sve detalje iz burnog života…
Blic 18.04.2025
Dizajnerka enterijera Elena Karić danas vodi potpuno drugačiji životom nego ranijih godina, a svojevremeno je pričala o svojoj odluci da se vrati iz Španije u Srbiju. Ona je otkrila detalje iz odnosa sa bivšim suprugom Peđom Mijatovićem. - Madrid je… »
Vesti dana »

U Srbiji u aprilu izdato 14,9 odsto manje građevinskih dozvola nego ranije
Jugmedia pre 1 satjoš 14 povezanih

Skupština Srbije u fokusu: Medijski zakoni, opomena poslaniku i polemike o poseti Rusiji
Euronews pre 39 minutajoš 29 povezanih

Raketni napadi Izraela i Irana: Izraelci tvrde da 'kontrolišu nebo nad Teheranom'
BBC News pre 4 minutajoš 14 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 1 satjoš 13 povezanih