Povezane vesti
"Iz vile od 1.000 kvadrata, prešla sam u 35": Elena Karić o najtežem periodu života i Peđi Mijatoviću
Mondo 18.04.2025
Elena se osvrnula i na početak zajedničkog života sa Peđom, opisujući jedan skroman, ali emocionalno bogat period. Dizajnerka enterijera Elena Karić danas živi potpuno drugačijim životom nego ranije, a u jednom intervjuu govorila je o razlozima koji su… »
"Iz vile od 1000 kvadrata, preselila sam se u stanu od 35" Elena Karić ogolila dušu, progovorila o braku i burnom životu
Kurir 18.04.2025
Dizajnerka enterijera Elena Karić danas vodi potpuno drugačiji životom nego ranijih godina, a svojevremeno je pričala o svojoj odluci da se vrati iz Španije u Srbiju. Ona je otkrila detalje iz odnosa sa bivšim suprugom Peđom Mijatovićem. - Madrid je… »
"Iz kuće od 1.000 kvadrata preselila sam se u stan od 35 i bila sam srećnija": Elena Karić iznela sve detalje iz burnog života…
Blic 18.04.2025
Dizajnerka enterijera Elena Karić danas vodi potpuno drugačiji životom nego ranijih godina, a svojevremeno je pričala o svojoj odluci da se vrati iz Španije u Srbiju. Ona je otkrila detalje iz odnosa sa bivšim suprugom Peđom Mijatovićem. - Madrid je… »
Vesti dana »

Rhmz izdao hitno upozorenje! Ovo mesto u Srbiji prvo na udaru snažnog nevremena: Očekuju se pljuskovi, grad, olujni vetar
Blic pre 22 minutajoš 51 povezana

Treći mandat za predsednika opštine u Kosjeriću, Skupštinom ponovo predsedava ista osoba
Insajder pre 57 minutajoš 22 povezane

Tri decenije od etničkog čišćenja Hrvatske od srpskog naroda
Ozon press pre 37 minutajoš 21 povezana

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 5 satijoš 25 povezanih

Teniski turnir Belgrade open 2025 neće biti održan u Beogradu - nisu obezbeđeni uslovi
RTV pre 2 satajoš 32 povezane