Povezane vesti

"Za njih bojim i nosim u Ćacilend!" Pogledajte kako se Vučić snašao u farbanju jaja, oduševio snimkom: Spremio i iznenađenje…

"Za njih bojim i nosim u Ćacilend!" Pogledajte kako se Vučić snašao u farbanju jaja, oduševio snimkom: Spremio i iznenađenje…

Kurir 18.04.2025
"Divim se hrabrosti koju pokazuju studenti koji žele da uče. Zato, za njih bojim jaja i nosim u Ćacilend. I ja sam Ćaci!", napisao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uz video kako farba jaja na Veliki petak. - Ja sam ovde i gospođa Joka koja… »
"Divim vam se!" Predsednik Vučić odneo ofarbana jaja studentima koji hoće da uče, podelio mudre reči: Ta hrabrost će uvek u…

"Divim vam se!" Predsednik Vučić odneo ofarbana jaja studentima koji hoće da uče, podelio mudre reči: Ta hrabrost će uvek u…

Kurir 18.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti studentima koji hoće da uče u Pionirskom parku uoči Velikog petka, nakon što je iz Predsedništva, zajedno sa gospođa Jokom, pokazao kako je pripremio i ofarbao jaja za studente. Kao što je i… »
Vučić sa "studentima koji žele da uče": Planiraju da prave novi G17+, tu bi trebalo da bude 190 studenata blokadera

Vučić sa "studentima koji žele da uče": Planiraju da prave novi G17+, tu bi trebalo da bude 190 studenata blokadera

NIN 18.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas, na Veliki petak, studente koji žele da uče u Pionirskom parku i doneo im obojena vaskršnja jaja. On je studentima koji žele da uče, a koji su okupljeni u Pionirskom parku, rekao da im se divi što su… »
"Ova kecelja pripada gospođa Joki": Vučić farba jaja za Uskrs, otkrio kome ih nosi (video)

"Ova kecelja pripada gospođa Joki": Vučić farba jaja za Uskrs, otkrio kome ih nosi (video)

Blic 18.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se na svom Instagram nalogu kako farba jaja za Uskrs. - Divim se hrabrosti koju pokazuju studenti koji žele da uče. Zato, za njih bojim jaja i nosim u Ćacilend. I ja sam Ćaci! P.S. Samo da se zna, ova kecelja… »
"Za njih farbam jaja, i ja sam Ćaci": Pogledajte kako se predsednik Vučić sprema za Uskrs (Video)

"Za njih farbam jaja, i ja sam Ćaci": Pogledajte kako se predsednik Vučić sprema za Uskrs (Video)

Mondo 18.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se u Predsedništvu priprema za Uskrs tako što farba jaja sa kuvaricama. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na svom "Instagram" nalogu kako se priprema za Uskrs. On u kuhinji Predsedništva farba jaja… »
Vučić objavio snimak kako farba jaja za studente koji žele da uče: "Divim se hrabrosti koju pokazuju"

Vučić objavio snimak kako farba jaja za studente koji žele da uče: "Divim se hrabrosti koju pokazuju"

Euronews 18.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Instagram nalogu objavio video na kojem farba jaja za Vaskrs kako bi ih odneo studentima koji žele da uče u Pionirski park. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)… »
Vučić pokazao kako farba jaja: Otkrio i od koga je dobio lekciju

Vučić pokazao kako farba jaja: Otkrio i od koga je dobio lekciju

Telegraf 18.04.2025
"Divim se hrabrosti koju pokazuju studenti koji žele da uče. Zato, za njih bojim jaja i nosim u Ćacilend. I ja sam Ćaci!" Ovom rečenicom je predsednik Aleksandar Vučić započeo svoju objavu na Instagramu uz snimak na kojem se vidi kako sa jednom iskusnom… »

Vesti dana »