Повезане вести

"За њих бојим и носим у Ћациленд!" Погледајте како се Вучић снашао у фарбању јаја, одушевио снимком: Спремио и изненађење…

"За њих бојим и носим у Ћациленд!" Погледајте како се Вучић снашао у фарбању јаја, одушевио снимком: Спремио и изненађење…

Курир 18.04.2025
"Дивим се храбрости коју показују студенти који желе да уче. Зато, за њих бојим јаја и носим у Ћациленд. И ја сам Ћаци!", написао је председник Републике Србије Александар Вучић уз видео како фарба јаја на Велики петак. - Ја сам… »
"Дивим вам се!" Председник Вучић однео офарбана јаја студентима који хоће да уче, поделио мудре речи: Та храброст ће увек у…

"Дивим вам се!" Председник Вучић однео офарбана јаја студентима који хоће да уче, поделио мудре речи: Та храброст ће увек у…

Курир 18.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић данас је у посети студентима који хоће да уче у Пионирском парку уочи Великог петка, након што је из Председништва, заједно са госпођа Јоком, показао како је припремио и офарбао јаја… »
Вучић са "студентима који желе да уче": Планирају да праве нови Г17+, ту би требало да буде 190 студената блокадера

Вучић са "студентима који желе да уче": Планирају да праве нови Г17+, ту би требало да буде 190 студената блокадера

НИН 18.04.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас, на Велики петак, студенте који желе да уче у Пионирском парку и донео им обојена васкршња јаја. Он је студентима који желе да уче, а који су окупљени у Пионирском парку… »
"Ова кецеља припада госпођа Јоки": Вучић фарба јаја за Ускрс, открио коме их носи (видео)

"Ова кецеља припада госпођа Јоки": Вучић фарба јаја за Ускрс, открио коме их носи (видео)

Блиц 18.04.2025
Председник Србије Александар Вучић похвалио се на свом Инстаграм налогу како фарба јаја за Ускрс. - Дивим се храбрости коју показују студенти који желе да уче. Зато, за њих бојим јаја и носим у Ћациленд. И ја сам Ћаци! П.С. Само… »
"За њих фарбам јаја, и ја сам Ћаци": Погледајте како се председник Вучић спрема за Ускрс (Видео)

"За њих фарбам јаја, и ја сам Ћаци": Погледајте како се председник Вучић спрема за Ускрс (Видео)

Мондо 18.04.2025
Председник Србије Александар Вучић се у Председништву припрема за Ускрс тако што фарба јаја са куварицама. Председник Србије Александар Вучић објавио је снимак на свом "Инстаграм" налогу како се припрема за Ускрс. Он у кухињи… »
Вучић објавио снимак како фарба јаја за студенте који желе да уче: "Дивим се храбрости коју показују"

Вучић објавио снимак како фарба јаја за студенте који желе да уче: "Дивим се храбрости коју показују"

Еуроневс 18.04.2025
Председник Србије Александар Вучић је на свом Инстаграм налогу објавио видео на којем фарба јаја за Васкрс како би их однео студентима који желе да уче у Пионирски парк. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александар… »
Вучић показао како фарба јаја: Открио и од кога је добио лекцију

Вучић показао како фарба јаја: Открио и од кога је добио лекцију

Телеграф 18.04.2025
"Дивим се храбрости коју показују студенти који желе да уче. Зато, за њих бојим јаја и носим у Ћациленд. И ја сам Ћаци!" Овом реченицом је председник Александар Вучић започео своју објаву на Инстаграму уз снимак на којем се види… »

Вести дана »