Povezane vesti
Ovo se neće svideti ljubiteljima košarke u Srbiji: Nba liga želi Dubai u novom takmičenju!
Hot sport pre 11 dana
Klub sa Bliskog istoka sve ozbiljnije ulazi u igru! Kako se sezona bliži kraju, sve više pažnje privlači tim KK Dubai, koji je ove godine debitovao u ABA ligi, ali već sada postaje jedan od ključnih aktera kada je reč o budućnosti evropske i… »
Šta će Dubai doneti Evroligi? ''Mi više nismo mit, mi smo stvarnost''
Sportske.net pre 11 dana
Bilo je mnogo sumnji prošle godine oko ulaska novoformirane ekipe Dubaija u evropsku košarku, ali je njihova prva sezona u AdmiralBet ABA ligi pokazala da ovaj projekat definitivno ima perspektivu, ali i prve značajne rezultate. Mogu se već pohvaliti… »
NBA želi Dubai!
B92 pre 11 dana
Kako se sezona sve više bliži kraju, tako se sve više priča o KK Dubai i njegovoj budućnosti i u evropskoj košarci. Dubai, koji je ove godine debitovao u ABA ligi, već neko vreme slovi za jednog od vodećih kandidata za ulazak u Evroligu sledeće… »
"Zovu nas iz NBA, Evrolige i to nije sve": Prvi čovek Dubaija vidi samo Zvezdu i Partizan ispred svog tima
Mondo pre 11 dana
Dejan Kamenjašević, prvi čovek Dubaija, govorio o uspehu projekta svog kluba u prvoj takmičarskoj sezoni. Dejan Kamenjašević, Srbin na čelu novog Košarkaškog kluba Dubai, sa ponosom ističe da je njegov klub u svojo prvoj takmičarskoj sezoni… »
Vesti dana »

(Mape) stiže totalni obrt! Nakon vrelog Prvog maja, Srbija na udaru žestokog zahlađenja: Spremite se, biće ledeno, zna se i tačan datum
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Vučić: Dobar sastanak sa Kos, otvoreno smo razgovarali o mnogim stvarima
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

Poginuo padobranac (41): Tragedija na vojnom aerodromu u Nišu, oglasilo se Ministarstvo odbrane: Umro nakon povrede tokom padobranskog skoka
Blic pre 10 satijoš 2 povezane

Vučić o sastanku sa Martom Kos: Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Danas pre 10 satijoš 1 povezana