Povezane vesti

Ovo se neće svideti ljubiteljima košarke u Srbiji: Nba liga želi Dubai u novom takmičenju!

Ovo se neće svideti ljubiteljima košarke u Srbiji: Nba liga želi Dubai u novom takmičenju!

Hot sport pre 11 dana
Klub sa Bliskog istoka sve ozbiljnije ulazi u igru! Kako se sezona bliži kraju, sve više pažnje privlači tim KK Dubai, koji je ove godine debitovao u ABA ligi, ali već sada postaje jedan od ključnih aktera kada je reč o budućnosti evropske i… »
Šta će Dubai doneti Evroligi? ''Mi više nismo mit, mi smo stvarnost''

Šta će Dubai doneti Evroligi? ''Mi više nismo mit, mi smo stvarnost''

Sportske.net pre 11 dana
Bilo je mnogo sumnji prošle godine oko ulaska novoformirane ekipe Dubaija u evropsku košarku, ali je njihova prva sezona u AdmiralBet ABA ligi pokazala da ovaj projekat definitivno ima perspektivu, ali i prve značajne rezultate. Mogu se već pohvaliti… »
NBA želi Dubai!

NBA želi Dubai!

B92 pre 11 dana
Kako se sezona sve više bliži kraju, tako se sve više priča o KK Dubai i njegovoj budućnosti i u evropskoj košarci. Dubai, koji je ove godine debitovao u ABA ligi, već neko vreme slovi za jednog od vodećih kandidata za ulazak u Evroligu sledeće… »
"Zovu nas iz NBA, Evrolige i to nije sve": Prvi čovek Dubaija vidi samo Zvezdu i Partizan ispred svog tima

"Zovu nas iz NBA, Evrolige i to nije sve": Prvi čovek Dubaija vidi samo Zvezdu i Partizan ispred svog tima

Mondo pre 11 dana
Dejan Kamenjašević, prvi čovek Dubaija, govorio o uspehu projekta svog kluba u prvoj takmičarskoj sezoni. Dejan Kamenjašević, Srbin na čelu novog Košarkaškog kluba Dubai, sa ponosom ističe da je njegov klub u svojo prvoj takmičarskoj sezoni… »

Vesti dana »