Povezane vesti
Tramp uoči druge runde pregovora: Iran ne može da ima nuklearno oružje
Insajder 18.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. 'Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo jednostavno, da ima… »
RTS 18.04.2025
Predsednik SAD Donald Tramp ponovio je, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika SAD i Irana, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. Tramp je ponovio da je za sprečavanje Irana da ima nuklearno oružje. "Oni ne mogu imati nuklearno oružje… »
RTV 18.04.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. "Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo… »
Uoči druge runde pregovora, predsednik SAD ponovio: "Iran ne može da ima nuklearno oružje"
Telegraf 18.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. "Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo jednostavno, da ima… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 8 satijoš 1 povezana