Povezane vesti
Tramp uoči druge runde pregovora: Iran ne može da ima nuklearno oružje
Insajder 18.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. 'Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo jednostavno, da ima… »
RTS 18.04.2025
Predsednik SAD Donald Tramp ponovio je, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika SAD i Irana, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. Tramp je ponovio da je za sprečavanje Irana da ima nuklearno oružje. "Oni ne mogu imati nuklearno oružje… »
RTV 18.04.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. "Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo… »
Uoči druge runde pregovora, predsednik SAD ponovio: "Iran ne može da ima nuklearno oružje"
Telegraf 18.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. "Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo jednostavno, da ima… »
Vesti dana »
Trampov ultimatum Iranu: Ako za 48 sati Ormuski moreuz ne bude otvoren, uništićemo vam elektrane
Vreme pre 7 minutajoš 16 povezanih
Spremite se za pljuskove i grmljavinu! Danas malo sunca, a evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana. Ne odlažite zimsku garderobu!
Dnevnik pre 52 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan: Umro Gete, Venecija proglasila nezavisnost od Austrije, prikazana preteča filma
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane
U Sloveniji danas redovni parlamentarni izbori za 10. saziv Državnog zbora
Beta pre 2 minutajoš 2 povezane