Povezane vesti
Tramp uoči druge runde pregovora: Iran ne može da ima nuklearno oružje
Insajder 18.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. 'Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo jednostavno, da ima… »
RTS 18.04.2025
Predsednik SAD Donald Tramp ponovio je, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika SAD i Irana, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. Tramp je ponovio da je za sprečavanje Irana da ima nuklearno oružje. "Oni ne mogu imati nuklearno oružje… »
RTV 18.04.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. "Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo… »
Uoči druge runde pregovora, predsednik SAD ponovio: "Iran ne može da ima nuklearno oružje"
Telegraf 18.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. "Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo jednostavno, da ima… »
Vesti dana »

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 17 minutajoš 33 povezane

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 81 povezana

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih