Povezane vesti

Tramp uoči druge runde pregovora: Iran ne može da ima nuklearno oružje

Insajder 18.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. 'Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo jednostavno, da ima… »

RTS 18.04.2025
Predsednik SAD Donald Tramp ponovio je, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika SAD i Irana, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. Tramp je ponovio da je za sprečavanje Irana da ima nuklearno oružje. "Oni ne mogu imati nuklearno oružje… »

RTV 18.04.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. "Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo… »
Uoči druge runde pregovora, predsednik SAD ponovio: "Iran ne može da ima nuklearno oružje"

Uoči druge runde pregovora, predsednik SAD ponovio: "Iran ne može da ima nuklearno oružje"

Telegraf 18.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. "Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo jednostavno, da ima… »

Vesti dana »