Povezane vesti
"Prvi Jugo na Kineskom zidu": Srbi stigli u Peking na Veliki petak, prešli skoro 12.000 km (Video)
Mondo 18.04.2025
"Jugo" sa trojicom vozača iz Srbije stigao je u Peking posle 18 dana putovanja. Cilj akcije bio je prikupljanje donacija od 200.000 evra za Institut za neonatologiju u Beogradu. Trojica vozača Marko Trmčić (39), Mladen Vučković (34) i Nemanja… »
Humanitarci u srpskoj ambasadi u Pekingu: Stigli smo na cilj, ali još nismo sakupili 200.000 evra
RTS 18.04.2025
Devetnaestog dana akcije „Za male velike heroje“, na Veliki petak, Marko Trmčić, Nemanja Đurić i Mladen Vučković su na geografskom cilju – u srpskoj ambasadi u Kini odakle poručuju da misija jeste završena dolaskom u Peking, ali da cilj od… »
Vesti dana »

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih

Tramp duplirao carine na čelik i aluminijum na 50 odsto! Američki predsednik potpisao ukaz kojim štiti nacionalnu bezbednost, očekuje se haos van SAD
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana

Još malo pa će asfalt da se topi: Rhmz objavio prognozu, sledi još jedan vreli dan, očekuju se i tropske noći!
Kurir pre 57 minutajoš 26 povezanih

Tuča, vređanje i vrisci u Bloku 4: Sukob građana i privatnog obezbeđenja investitora koji hoće da ih zazida VIDEO
Nova pre 27 minutajoš 10 povezanih

Đoković pred duel sa Zverevim: Znam šta mi je činiti, očekujem kvalitetan meč
RTS pre 2 satajoš 23 povezane