Povezane vesti
"Iran ne može da ima nuklearno oružje"! Tramp: Žitelji SAD bili bi veoma nesrećni ako bi se to desilo
Kurir 19.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. "Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo jednostavno, da ima… »
Tramp uoči druge runde pregovora: "Iran ne može da ima nuklearno oružje"
Blic 19.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas, uoči druge runde pregovora između visokih predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Irana ovog vikenda, da ne želi da Iran ima nuklearno oružje. - Ja sam za sprečavanje Irana, vrlo jednostavno, da ima… »
Vesti dana »

Trampov mirovni sporazum: Bela kuća objavila: Ovo je dokument potpisan na mirovnom samitu o Gazi
Blic pre 11 minutajoš 17 povezanih

Stiže novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima: Nova najava RHMZ, kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje
Mondo pre 16 minutajoš 14 povezanih

Hitna pomoć: Tri saobraćajne nezgode u Beogradu, šest lakše povređenih
Beta pre 51 minutajoš 9 povezanih

Spc i vernici danas slave pokrov Presvete Bogorodice Žene ne uzimaju iglu u ruke, ne peru veš, ne rade u polju ovako joj se pomolite za potomstvo
Dnevnik pre 51 minutajoš 8 povezanih

Bivši ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević teško povređen u saobraćajnoj nesreći
Euronews pre 11 minutajoš 8 povezanih