Povezane vesti

Godinama ćutao, a sada sve otkrio: Brat Željka Joksimovića bori se s teškom dijagnozom

Godinama ćutao, a sada sve otkrio: Brat Željka Joksimovića bori se s teškom dijagnozom

Svet & Skandal 19.04.2025
Bolest Saše Joksimovića prisutna je još od detinjstva Iako je javnosti poznat kao duhovit, vedar i energičan glumac, Saša Joksimović godinama se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemom koji uspešno skriva od očiju publike. Malo ko zna da… »
"Nijedan lek mi ne pomaže" Saša Joksimović otkrio da boluje još od srednje škole: Evo s kojim zdravstvenim problemom se…

"Nijedan lek mi ne pomaže" Saša Joksimović otkrio da boluje još od srednje škole: Evo s kojim zdravstvenim problemom se…

Kurir 19.04.2025
Bolest Saše Joksimovića u njegovom životu prisutna je od najranijeg detinjstva, iako retko ko zna da ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Glumac se još od srednje škole bori sa bolom u želucu, prošao je mnoga ispitivanja i u više navrata se… »
"Nijedan lek mi ne pomaže": Saša Joksimović se godinama bori sa ovim zdravstvenim problemom, trpi jake bolove, a doktor je…

"Nijedan lek mi ne pomaže": Saša Joksimović se godinama bori sa ovim zdravstvenim problemom, trpi jake bolove, a doktor je…

Blic 18.04.2025
Saša Joksimović gostujući u emisiji "RTS Ordinacija" ispričao je da ima jedan zdravstveni problem koji datira još iz detinjstva. Naime, Saša Joksimović, ima problem sa bolom u želucu, išao je na mnoga ispitivanja zbog toga, a bio je i na… »

Vesti dana »