Повезане вести

Годинама ћутао, а сада све открио: Брат Жељка Јоксимовића бори се с тешком дијагнозом

Годинама ћутао, а сада све открио: Брат Жељка Јоксимовића бори се с тешком дијагнозом

Свет & Скандал 19.04.2025
Болест Саше Јоксимовића присутна је још од детињства Иако је јавности познат као духовит, ведар и енергичан глумац, Саша Јоксимовић годинама се суочава са озбиљним здравственим проблемом који успешно скрива од очију публике… »
"Ниједан лек ми не помаже" Саша Јоксимовић открио да болује још од средње школе: Ево с којим здравственим проблемом се…

"Ниједан лек ми не помаже" Саша Јоксимовић открио да болује још од средње школе: Ево с којим здравственим проблемом се…

Курир 19.04.2025
Болест Саше Јоксимовића у његовом животу присутна је од најранијег детињства, иако ретко ко зна да има озбиљних здравствених проблема. Глумац се још од средње школе бори са болом у желуцу, прошао је многа испитивања и у више… »
"Ниједан лек ми не помаже": Саша Јоксимовић се годинама бори са овим здравственим проблемом, трпи јаке болове, а доктор је…

"Ниједан лек ми не помаже": Саша Јоксимовић се годинама бори са овим здравственим проблемом, трпи јаке болове, а доктор је…

Блиц 18.04.2025
Саша Јоксимовић гостујући у емисији "РТС Ординација" испричао је да има један здравствени проблем који датира још из детињства. Наиме, Саша Јоксимовић, има проблем са болом у желуцу, ишао је на многа испитивања због тога, а био… »

Вести дана »