Povezane vesti
"Malo je glupo da ližeš pa da pljuješ": Jana odgovorila Cakani nakon prozivke za pesme, odbrusila joj i Tijana m
Mondo pre 10 dana
Jana nije ostala dužna starijoj koleginici iako je birala reči. Pevačica Jana Todorović odgovorila je Dragici Radosavljević Cakani na prozivke i to što je rekla da ne voli njene pesme i i tematike koje su u njima. Naime, Cakana je rekla da većina… »
"Obe smo sa Kosova, ne znam što me proziva": Jana odgovorila Cakani posle priče da ne voli njene pesme: Evo šta je poručila…
Blic pre 10 dana
Pevačica Jana Todorović odgovorila je Dragici Radosavljević Cakani na prozivke i to što je rekla da ne voli njene pesme i i tematike koje su u njima. Naime, Cakana je rekla da većina pevača, među kojima je i Jana pevaju samo o novcu i površnim… »
Vesti dana »

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Vučić o sastanku sa Martom Kos: Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 5 satijoš 1 povezana