Povezane vesti

Karma ili slučajnost? Dalas eliminisan 77 dana od trejda Dončića

Karma ili slučajnost? Dalas eliminisan 77 dana od trejda Dončića

Sport klub 19.04.2025
Dalas Meveriksi završili su neslavnu sezonu porazom na gostovanju Memfis Grizlisima u plej-inu Zapadne konferencije u noći s petka na subotu, a domaćin je slavio rezultatom 120:106. To je tačno 77 dana otkako je uprava teksaške franšize odlučila da… »
“Nemojte to da mi radite, nemojte”: Nba šampion poludeo kad su ga novinari pitali za Dončića

“Nemojte to da mi radite, nemojte”: Nba šampion poludeo kad su ga novinari pitali za Dončića

Mondo 19.04.2025
Legendarni Klej Tompson nije znao šta da kaže kada su ga pitali o Luki Dončiću, pa se iznervirao zbog pitanja. Trejd Luke Dončića iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lejkerse ponovo je jedna od glavnih tema NBA lige - jer su momci iz Teksasa porazom u… »
Luka Dončić otvoreno o prelasku iz Maveriksa u Lejkerse

Luka Dončić otvoreno o prelasku iz Maveriksa u Lejkerse

Danas 19.04.2025
Svetska košarkaška javnost bila je u najmanju ruku iznenađenja kada je videla da Luka Dončić usred sezone napušta Dalas čiji je godinama bio klkjučni igrač. Sadašnji igreač Los Anđeles Lejkersa Luka Dončić obelodanio je u razgovoru za ESPN koliko mu je… »
Luka Dončić slomljenog srca prešao u Lejkerse: Penzionisao bih se u Dalasu da me nisu trejdovali

Luka Dončić slomljenog srca prešao u Lejkerse: Penzionisao bih se u Dalasu da me nisu trejdovali

Euronews 19.04.2025
Košarkaški svet je tokom zimskog prelaznog roka ostao zapanjen kada je Luka Dončić trejdovan u Lejkerse. Dotakao se te teme pred početak plej-ofa, a u razgovoru za "ESPN" poručio je da nikada nije imao nameru da napusti Dalas. Za početak se osvrnuo na… »
Dončić otvorio dušu o senzacionalnom trejdu: Dalas mi je slomio srce, bio sam šokiran

Dončić otvorio dušu o senzacionalnom trejdu: Dalas mi je slomio srce, bio sam šokiran

Dnevnik 19.04.2025
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Luka Dončić otkrio je koliko mu je teško pao trejd iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lejkerse. Dodatno „ulje na vatru“ bili su komentari generalnog menadžera Mevsa Nika Herisona. – Tužno je čuti šta Niko govori nakon trejda… »
Dončić razbio telefon kad je čuo za trejd, i danje ga koristi: Dalas mi je slomio srce (video)

Dončić razbio telefon kad je čuo za trejd, i danje ga koristi: Dalas mi je slomio srce (video)

Sportski žurnal 19.04.2025
„Umesto da mu podignu spomenik, oni ga menjaju“. Šokantna blokbaster razmena, u okviru koje je početkom februara Luka Dončić prešao u Los Anđeles Lejkerse, a Entoni Dejvis u Dalas Maverikse i dalje je glavna tema u NBA ligi. Zajedno sa Dončićem, u… »
Dončić otvorio dušu, ovo do sada nikome nije rekao: „Slomili su mi srce…“

Dončić otvorio dušu, ovo do sada nikome nije rekao: „Slomili su mi srce…“

Nova 19.04.2025
Luka Dončić, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, prošao je kroz turbulentan period u ovoj sezoni, posebno nakon što je trejdovan iz Dalasa. Planirao je Slovenac celu karijeru da provede u timu iz Teksasa, ali to se nije desilo uglavnom zbog generalnog… »
Luka Dončić o trenutku kada je saznao da je trejdovan: „Osećao sam da mi je srce slomljeno“ (video)

Luka Dončić o trenutku kada je saznao da je trejdovan: „Osećao sam da mi je srce slomljeno“ (video)

Hot sport 19.04.2025
„Hteo sam da završim karijeru kao Maveriks, a sada želim da ostanem u Lejkersima“ Trejd koji je sredinom februara uzdrmao NBA scenu bio je jedan od najneočekivanijih – Luka Dončić napustio je Dalas i prešao u redove Los Anđeles Lejkersa. Slovenački as… »
"Slomili su mi srce": Evo šta je Luka Dončić uradio kada je saznao da je trejdovan u Lejkerse

"Slomili su mi srce": Evo šta je Luka Dončić uradio kada je saznao da je trejdovan u Lejkerse

Večernje novosti 19.04.2025
LUKA Dončić je imao burnu reakciju kada je saznao da je trejdovan iz Dalasa u Los Anđeles. Foto AP Prvog februara Luka Dončić je saznao da se seli u Kaliforniju, a nakon što mu je to saopšteno, od besa je razbio mobilni telefon. Ovu informaciju otkrio je… »
Dončić posle trejda i razbijenog telefona: "Dalas mi je slomio srce"

Dončić posle trejda i razbijenog telefona: "Dalas mi je slomio srce"

Sportske.net 19.04.2025
Luka Dončić je u prvom intervjuu posle trejda iz Dalasa i Lejkerse za ESPN govorio o samoj noći kada je saznao da odlazi, kao i da te vesti nije podneo baš najbolje. Luka je saznao da odlazi u Lejkerse u toku noći, dok je gledao film. Kada mu je rečeno… »
Dončić: "Dalas mi je slomio srce" VIDEO

Dončić: "Dalas mi je slomio srce" VIDEO

B92 19.04.2025
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Luka Dončić otkrio je kako se osećao nakon što je saznao da je trejdovan iz Dalasa. Slovenac je u ferbruaru bio deo trejda koji je zapalio košarkaški svet, kada su ga Maveriksi poslali u Los Anđeles. Dončić je o tome pričao… »
Dončić o trejdu: Mevsi su mi slomili srce, mislio sam da je šala

Dončić o trejdu: Mevsi su mi slomili srce, mislio sam da je šala

Sport klub 19.04.2025
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Luka Dončić obelodanio je u razgovoru za ESPN koliko mu je teško pao senzacionalni trejd iz Dalas Mevriksa među Jezeraše. Nije Luki Dončiću bilo pravo kad je trejdovan iz Dalasa u Los Anđeles Lejkerse, a dodatnu nelagodu… »

Vesti dana »