Povezane vesti
Karma ili slučajnost? Dalas eliminisan 77 dana od trejda Dončića
Sport klub 19.04.2025
Dalas Meveriksi završili su neslavnu sezonu porazom na gostovanju Memfis Grizlisima u plej-inu Zapadne konferencije u noći s petka na subotu, a domaćin je slavio rezultatom 120:106. To je tačno 77 dana otkako je uprava teksaške franšize odlučila da… »
“Nemojte to da mi radite, nemojte”: Nba šampion poludeo kad su ga novinari pitali za Dončića
Mondo 19.04.2025
Legendarni Klej Tompson nije znao šta da kaže kada su ga pitali o Luki Dončiću, pa se iznervirao zbog pitanja. Trejd Luke Dončića iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lejkerse ponovo je jedna od glavnih tema NBA lige - jer su momci iz Teksasa porazom u… »
Luka Dončić otvoreno o prelasku iz Maveriksa u Lejkerse
Danas 19.04.2025
Svetska košarkaška javnost bila je u najmanju ruku iznenađenja kada je videla da Luka Dončić usred sezone napušta Dalas čiji je godinama bio klkjučni igrač. Sadašnji igreač Los Anđeles Lejkersa Luka Dončić obelodanio je u razgovoru za ESPN koliko mu je… »
Luka Dončić slomljenog srca prešao u Lejkerse: Penzionisao bih se u Dalasu da me nisu trejdovali
Euronews 19.04.2025
Košarkaški svet je tokom zimskog prelaznog roka ostao zapanjen kada je Luka Dončić trejdovan u Lejkerse. Dotakao se te teme pred početak plej-ofa, a u razgovoru za "ESPN" poručio je da nikada nije imao nameru da napusti Dalas. Za početak se osvrnuo na… »
Dončić otvorio dušu o senzacionalnom trejdu: Dalas mi je slomio srce, bio sam šokiran
Dnevnik 19.04.2025
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Luka Dončić otkrio je koliko mu je teško pao trejd iz Dalas Maveriksa u Los Anđeles Lejkerse. Dodatno „ulje na vatru“ bili su komentari generalnog menadžera Mevsa Nika Herisona. – Tužno je čuti šta Niko govori nakon trejda… »
Dončić razbio telefon kad je čuo za trejd, i danje ga koristi: Dalas mi je slomio srce (video)
Sportski žurnal 19.04.2025
„Umesto da mu podignu spomenik, oni ga menjaju“. Šokantna blokbaster razmena, u okviru koje je početkom februara Luka Dončić prešao u Los Anđeles Lejkerse, a Entoni Dejvis u Dalas Maverikse i dalje je glavna tema u NBA ligi. Zajedno sa Dončićem, u… »
Dončić otvorio dušu, ovo do sada nikome nije rekao: „Slomili su mi srce…“
Nova 19.04.2025
Luka Dončić, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, prošao je kroz turbulentan period u ovoj sezoni, posebno nakon što je trejdovan iz Dalasa. Planirao je Slovenac celu karijeru da provede u timu iz Teksasa, ali to se nije desilo uglavnom zbog generalnog… »
Luka Dončić o trenutku kada je saznao da je trejdovan: „Osećao sam da mi je srce slomljeno“ (video)
Hot sport 19.04.2025
„Hteo sam da završim karijeru kao Maveriks, a sada želim da ostanem u Lejkersima“ Trejd koji je sredinom februara uzdrmao NBA scenu bio je jedan od najneočekivanijih – Luka Dončić napustio je Dalas i prešao u redove Los Anđeles Lejkersa. Slovenački as… »
"Slomili su mi srce": Evo šta je Luka Dončić uradio kada je saznao da je trejdovan u Lejkerse
Večernje novosti 19.04.2025
LUKA Dončić je imao burnu reakciju kada je saznao da je trejdovan iz Dalasa u Los Anđeles. Foto AP Prvog februara Luka Dončić je saznao da se seli u Kaliforniju, a nakon što mu je to saopšteno, od besa je razbio mobilni telefon. Ovu informaciju otkrio je… »
Dončić posle trejda i razbijenog telefona: "Dalas mi je slomio srce"
Sportske.net 19.04.2025
Luka Dončić je u prvom intervjuu posle trejda iz Dalasa i Lejkerse za ESPN govorio o samoj noći kada je saznao da odlazi, kao i da te vesti nije podneo baš najbolje. Luka je saznao da odlazi u Lejkerse u toku noći, dok je gledao film. Kada mu je rečeno… »
Dončić: "Dalas mi je slomio srce" VIDEO
B92 19.04.2025
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Luka Dončić otkrio je kako se osećao nakon što je saznao da je trejdovan iz Dalasa. Slovenac je u ferbruaru bio deo trejda koji je zapalio košarkaški svet, kada su ga Maveriksi poslali u Los Anđeles. Dončić je o tome pričao… »
Dončić o trejdu: Mevsi su mi slomili srce, mislio sam da je šala
Sport klub 19.04.2025
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Luka Dončić obelodanio je u razgovoru za ESPN koliko mu je teško pao senzacionalni trejd iz Dalas Mevriksa među Jezeraše. Nije Luki Dončiću bilo pravo kad je trejdovan iz Dalasa u Los Anđeles Lejkerse, a dodatnu nelagodu… »
Vesti dana »

Studenti i veterani u Novom Pazaru blokirali magistralu ka Crnoj Gori
Nedeljnik pre 24 satajoš 28 povezanih

U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušani Tomislav Momirović i Nebojša Šurlan
Insajder pre 8 satijoš 51 povezana

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 7 satijoš 23 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih

PLS - Mačva startovala porazom, Čačani ubedljivi, a tek Voždovčani...
Sportske.net pre 1 satjoš 38 povezanih