Povezane vesti
"To je simbol zla..." Lidija Vukićević otkrila koji predmet nikako ne sme da se nađe na stolu za Vaskrs
Kurir 19.04.2025
Glumica Lidija Vukićević će najveći hrišćanski praznik Vaskrs proslaviti sa svojom porodicom, a kako je priznala jedan predmet nikada ne drži na stolu tokom praznika. - Ja farbam jaja ili na veliki četvrtak ili na veliki petak. Ove godine sam to uradila… »
Lidija Vukićević otkrila koji predmet nikako ne sme da vam bude na stolu za Uskrs: "To je simbol zla"
Blic 19.04.2025
Glumica Lidija Vukićević će najveći hrišćanski praznik Uskrs proslaviti sa svojom porodicom, a kako je priznala jedan predmet nikada ne drži na stolu tokom praznika. - Ja farbam jaja ili na veliki četvrtak ili na veliki petak. Ove godine sam to uradila… »
Vesti dana »
"Situacija je veoma teška za nas": Vlada Srbije donela mere zbog rasta cena nafte, zakazan hitan sastanak nadležnih
NIN pre 16 minutajoš 146 povezanih
Ovo je muškarac koji je ubijen u Zrenjaninu! Ivan nestao u januaru, telo nađeno u Tisi: Dvojica uhapšena zbog zločina! (foto)
Blic pre 50 minutajoš 27 povezanih
Režim u Iranu je 'netaknut, ali oslabljen': Američki obaveštajci
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih
GRAD PIROT POMAŽE LEČENJE DECE: Za ovu godinu opredeljeno 2,6 miliona dinara
Pirotske vesti pre 5 minutajoš 19 povezanih
NBA: Nagetsi poraženi od Memfis grizlisa, Oklahoma savladala Bruklin, Nju Orleans bolji od LA Klipersa (VIDEO)
RTV pre 3 satajoš 27 povezanih