Povezane vesti
"To je simbol zla..." Lidija Vukićević otkrila koji predmet nikako ne sme da se nađe na stolu za Vaskrs
Kurir 19.04.2025
Glumica Lidija Vukićević će najveći hrišćanski praznik Vaskrs proslaviti sa svojom porodicom, a kako je priznala jedan predmet nikada ne drži na stolu tokom praznika. - Ja farbam jaja ili na veliki četvrtak ili na veliki petak. Ove godine sam to uradila… »
Lidija Vukićević otkrila koji predmet nikako ne sme da vam bude na stolu za Uskrs: "To je simbol zla"
Blic 19.04.2025
Glumica Lidija Vukićević će najveći hrišćanski praznik Uskrs proslaviti sa svojom porodicom, a kako je priznala jedan predmet nikada ne drži na stolu tokom praznika. - Ja farbam jaja ili na veliki četvrtak ili na veliki petak. Ove godine sam to uradila… »
Vesti dana »
Ništa od fonda vrednog 300 milijardi dolara za Iran: Tramp demantovao navode iz sporazuma
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Sve o bodovanju za upis u srednju školu: Evo šta se i kako računa od uspeha iz osnovne, šta donosi ekstra poene i kako se boduju testovi za završnog ispita
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Ziđin Koper: Protivimo se prinudnom radu, upoznati sa odlukom SAD
Radio sto plus pre 48 minutajoš 21 povezana
Nove izmene Mrdićevih zakona: Da li ih je Venecijanska komisija popravila
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih
Uhapšen Aranđelovčanin sa 35.000 evra, kokainom, heroinom i vozilom za koje se sumnja da je stečeno prodajom narkotika
Danas pre 4 satijoš 29 povezanih