Povezane vesti

Blokada RTS - opasan politički cirkus i kulminacija nasilja: Teror blokadera ne sme da se toleriše, kad revolucija propadne…

Blokada RTS - opasan politički cirkus i kulminacija nasilja: Teror blokadera ne sme da se toleriše, kad revolucija propadne…

Kurir 19.04.2025
Blokaderska akcija usmerena na zgrade Radio-televizije Srbije, u Takovskoj i Aberdarevoj ulici i na Košutnjaku, pretvorile su se u talačku krizu u koju su stavljeni radnici javnog servisa, ali i svi građani Srbije. Blokada RTS-a, koja ne prestaje već… »
Ratni veteran: „Išli smo u rat zbog mržnje. Danas stojimo ovde zbog ljubavi!“

Serbian News Media 19.04.2025
„Nema više ‘naše’ i ‘vaše’ dece – sve su to naša deca“ Ratni veteran podržao studente iz Novog Pazara na protestu ispred RTS-a „Pomaže Bog, braćo i sestre!“ – započeo je Samardžić, dok mu je masa uglas odgovorila: „Bog ti… »
Studenti FDU u blokadi poručili RTS: Srećno sa tužilaštvom

N1 Info 19.04.2025
Studenti Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) poželeli su RTS, povodom krivične prijave koju je javni servis podneo Prvom osnovnom javnom tužilaštvu zbog blokade, sreću sa tužilaštvom. „Srećno RTS-u sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom. Mi ih… »

Novi magazin 19.04.2025
Studenti Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) poželeli su RTS, povodom krivične prijave koju je javni servis podneo Prvom osnovnom javnom tužilaštvu zbog blokade, sreću sa tužilaštvom. „Srećno RTS-u sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom. Mi ih… »
Blokada RTS-a, dan šesti: Studenti otvorili „Trg rektora Vladana Đokića“

Blokada RTS-a, dan šesti: Studenti otvorili „Trg rektora Vladana Đokića“

Vreme 19.04.2025
Studenti u blokadi i građani koji ih podržavaju nastavili su da blokiraju zgrade Radio-televizije Srbije (RTS) u Takovskoj ulici i na Košutnjaku u Beogradu. Zbog blokada javnog servisa su za saobraćaj zatvoreni deo Takovske ulice, Ilije Garašanina i… »

Pravo u centar 19.04.2025
„Nema više ‘naše’ i ‘vaše’ dece – sve su to naša deca“ Ratni veteran podržao studente iz Novog Pazara na protestu ispred RTS-a „Pomaže Bog, braćo i sestre!“ – započeo je Samardžić, dok mu je masa uglas odgovorila: „Bog ti… »
Govor ratnog veterana ispred RTS-a: Moja generacija se primila na njihove laži, ova je ustala da se to zaustavi

Govor ratnog veterana ispred RTS-a: Moja generacija se primila na njihove laži, ova je ustala da se to zaustavi

Danas 19.04.2025
„Želim da poručim roditeljima ove dece iz Novog Pazara da se ne brinu i da više nema naše i vaše dece, sve su to naša deca“, izjavio je ratni vetaran Goran Samardžić tokom blokade zgrade RTS-a u Takovskoj ulici. Studenti od ponedeljka uveče… »
FOTO Studenti „prepravili“ logo RTS-a: Blokada javnog servisa i dalje traje, studenti otvorili Trg rektora Vladana Đokića

FOTO Studenti „prepravili“ logo RTS-a: Blokada javnog servisa i dalje traje, studenti otvorili Trg rektora Vladana Đokića

Nova 19.04.2025
Beogradski studenti koji blokiraju zgrade Radio-televizije Srbije u Takovskoj i Aberdarevoj ulici, kao i studio na Košutnjaku od nedelje uveče, i danas su na svim ulazima javnog servisa. Oni se smenjuju, a svaki čas im dolaze građani koji im pružaju… »
„Ova deca su ustala protiv njihovih laži, mi smo stali u odbranu ove dece: Govor ratnog veterana ispred RTS o kojem svi…

„Ova deca su ustala protiv njihovih laži, mi smo stali u odbranu ove dece: Govor ratnog veterana ispred RTS o kojem svi…

Nova 19.04.2025
„Želim da poručim roditeljima ove dece iz Novog Pazara da se ne brinu i da više nema naše i vaše dece, sve su to naša deca“, izjavio je ratni veteran Goran Samardžić tokom blokade zgrade RTS-a u Takovskoj ulici. Studenti od ponedeljka uveče… »
VIDEO Ratni veteran ispred RTS-a: Kuhinja širenja laži u ovoj zgradi, studenti ne padaju na njih

VIDEO Ratni veteran ispred RTS-a: Kuhinja širenja laži u ovoj zgradi, studenti ne padaju na njih

Radio 021 19.04.2025
"Naša kuhinja za širenje mržnje i laži nalazi se u ovoj zgradi iza nas", rekao je ratni veteran Goran Samardžić u govoru ispred RTS-a koji je postao viralan na društvenim mrežama. On se obratio se sinoć studentima i građanima okupljenima u… »
Studenti plato ispred RTS-a preimenovali u Trg rektora Vladana Đokića

N1 Info 19.04.2025
Beogradski studenti koji od ponedeljka uveče blokiraju zgrade Radio-televizije Srbije u Takovskoj i Aberdarevoj ulici, "preimenovali" su plato ispred zgrade RTS-a u Trg rektora Vladana Đokića. Studenti se ispred RTS-a zajedno pripremaju se za Uskrs… »
Dan kada je Srbija pronašla svoj glas

Dan kada je Srbija pronašla svoj glas

Vreme 19.04.2025
“Naša kuhinja za širenje mržnje i laži se nalazi u ovoj zgradi iznad nas, na ovom istom RTS-u koji i danas širi laži i mržnju. Moja generacija se primila na te laži, verovala je da radimo pravu stvar i da smo mi u pravu a oni drugi da su zli. I… »

Danas 19.04.2025
Beogradski studenti koji od ponedeljka uveče blokiraju zgrade Radio-televizije Srbije u Takovskoj i Aberdarevoj ulici, „preimenovali“ su plato ispred zgrade RTS-a u Trg rektora Vladana Đokića. Studenti se ispred RTS-a zajedno pripremaju se za Uskrs… »

Novi magazin 19.04.2025
Beogradski studenti koji od ponedeljka uveče blokiraju zgrade Radio-televizije Srbije u Takovskoj i Aberdarevoj ulici, "preimenovali" su plato ispred zgrade RTS-a u Trg rektora Vladana Đokića. Studenti se ispred RTS-a zajedno pripremaju se za Uskrs… »
Ratni veteran ispred RTS: Moja generacija se primila na njihove laži, ova je ustala da se to zaustavi

Ratni veteran ispred RTS: Moja generacija se primila na njihove laži, ova je ustala da se to zaustavi

N1 Info 19.04.2025
"Želim da poručim roditeljima ove dece iz Novog Pazara da se ne brinu i da više nema naše i vaše dece, sve su to naša deca", izjavio je ratni vetaran Goran Samardžić tokom blokade zgrade RTS-a u Takovskoj ulici. Studenti od ponedeljka uveče… »
Studenti peti dan blokiraju zgrade RTS

Studenti peti dan blokiraju zgrade RTS

Vesti online 19.04.2025
Studenti od ponedeljka uveče blokiraju zgrade RTS u Takovskoj i u Košutnjaku, jer su nezadovoljnim višegodišnjim izveštavanjem o društveno-političkoj situaciji u zemlji. Njima su se pridružili brojni građani, kao i bajkeri i ratni veterani koji… »

Novi magazin 19.04.2025
"Želim da poručim roditeljima ove dece iz Novog Pazara da se ne brinu i da više nema naše i vaše dece, sve su to naša deca", izjavio je ratni vetaran Goran Samardžić tokom blokade zgrade RTS-a u Takovskoj ulici. Studenti od ponedeljka uveče… »
VIDEO: Američka reperka podelila snimak studenata ispred RTS-a koji plešu uz njenu muziku

VIDEO: Američka reperka podelila snimak studenata ispred RTS-a koji plešu uz njenu muziku

Radio 021 19.04.2025
Američka reperka Azelija Benks, najpoznatija po hitu "212", podelila je na društvenoj mreži "X" snimak protesta studenata ispred Radio-televizije Srbije (RTS). Na snimku se vidi i čuje kako studenti upravo uz ovu pesmu plešu. Ona je šaljivo ostavila… »
Svetska muzička zvezda podržala studente ispred RTS-a: „Zabraniće me, ali kada ćemo koncert u Srbiji?“

Svetska muzička zvezda podržala studente ispred RTS-a: „Zabraniće me, ali kada ćemo koncert u Srbiji?“

City magazine 19.04.2025
Još jedna svetska muzička zvezda oglasila se povodom srpskih studenata u blokadi. Reperka Azelija Benks koja je najpoznatija po hitu „212“ objavila je na X-u snimak protesta studenata i građana ispred RTS-a koji igraju upravo uz njenu pesmu… »
Azelija Benks objavila snimak protesta studenata ispred RTS-a: Biće koncerta u Srbiji

Azelija Benks objavila snimak protesta studenata ispred RTS-a: Biće koncerta u Srbiji

N1 Info 19.04.2025
Reperka Azelija Benks koja je najpoznatija po hitu „212“ objavila je na X-u snimak protesta studenata i građana ispred RTS-a koji igraju upravo uz njenu pesmu. „Zašto sam ja uvek na mestu zločina. Zabraniće me zato što pravim muziku za… »
Svetska muzička zvezda objavila snimak protesta studenata ispred RTS-a i njena poruka je hit: „Sad će da me zabrane! Kada…

Svetska muzička zvezda objavila snimak protesta studenata ispred RTS-a i njena poruka je hit: „Sad će da me zabrane! Kada…

Nova 19.04.2025
Studenti i građani u danima iza nas, ali i u danima koji nam dolaze, blokiraju / blokiraće RTS jer su nezadovoljnim višegodišnjim izveštavanjem o društveno-političkoj situaciji u zemlji. I dok građani Srbije čekaju da Javni servis Srbije konačno… »

Nova 19.04.2025
Studenti i građani u danima iza nas, ali i u danima koji nam dolaze, blokiraju / blokiraće RTS jer su nezadovoljnim višegodišnjim izveštavanjem o društveno-političkoj situaciji u zemlji. I dok građani Srbije čekaju da Javni servis Srbije konačno… »

Vesti dana »