Повезане вести
Американац не напушта Монако
Спортски журнал 19.04.2025
У клубу је већ четири године. Амерички кошаркаш Алфа Дијало потписао је нови уговор са Монаком, саопштио је данас клуб. Дијало (27) игра на позицији крила и са Монаком је потписао нови уговор на три године. - Овде сам од почетка… »
Велики посао Монака: Један од најважнијих кошаркаша потписао уговор
Нова 19.04.2025
Кошаркаш Монака, Алфа Дијало, потписао је нови и то трогодишњи уговор са овим клубом, тако да је екипа из кнежевине одрадила велики посао. Алфа Дијало је један од најважнијих кошаркаша Монака, а на њега ће клуб и тренер… »
Амерички кошаркаш Алфа Дијало потписао нови уговор са Монаком
Политика 19.04.2025
МОНАКО – Амерички кошаркаш Алфа Дијало потписао је нови уговор са Монаком, саопштио је данас тај клуб. Дијало (27) игра на позицији крила и са Монаком је потписао нови уговор на три године. „Овде сам од почетка Монакове авантуре… »
Баш пред плеј-оф: Монако "блиндирао" једног од најбољих у сусрет Барселони
Вечерње новости 19.04.2025
Амерички кошаркаш Алфа Дијало потписао је нови уговор са Монаком, саопштио је данас тај клуб. ФОТО: Промо Дијало (27) игра на позицији крила и са Монаком је потписао нови уговор на три године. - Овде сам од почетка Монакове… »
Монако одушевио навијаче: "Више од кошарке - невероватно"
Б92 19.04.2025
Алфа Дијало је потписао нови, трогодишњи уговор са екипом Монака. Монако је обезбедио потпис једног од својих најважнијих играча за будућност. Клуб је званично саопштио да је крилни кошаркаш Алфа Дијало потписао нови трогодишњи… »
Вести дана »
После магловитог јутра, током дана сунчано и топлије, температура до 16 степени
Глас Западне Србије пре 17 минутајош 4 повезане
Решење за НИС мора бити пронађено до 15. јануара, три сценарија на столу
РТС пре 42 минутајош 1 повезана
Свечано уручење Нобелових награда – високе званице, мени у тајности до почетка банкета
РТС пре 37 минутајош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане