Povezane vesti

Amerikanac ne napušta Monako

Amerikanac ne napušta Monako

Sportski žurnal 19.04.2025
U klubu je već četiri godine. Američki košarkaš Alfa Dijalo potpisao je novi ugovor sa Monakom, saopštio je danas klub. Dijalo (27) igra na poziciji krila i sa Monakom je potpisao novi ugovor na tri godine. - Ovde sam od početka Monakove avanture u… »
Veliki posao Monaka: Jedan od najvažnijih košarkaša potpisao ugovor

Veliki posao Monaka: Jedan od najvažnijih košarkaša potpisao ugovor

Nova 19.04.2025
Košarkaš Monaka, Alfa Dijalo, potpisao je novi i to trogodišnji ugovor sa ovim klubom, tako da je ekipa iz kneževine odradila veliki posao. Alfa Dijalo je jedan od najvažnijih košarkaša Monaka, a na njega će klub i trener, Vasilis Spanulis, moći… »
Američki košarkaš Alfa Dijalo potpisao novi ugovor sa Monakom

Američki košarkaš Alfa Dijalo potpisao novi ugovor sa Monakom

Politika 19.04.2025
MONAKO – Američki košarkaš Alfa Dijalo potpisao je novi ugovor sa Monakom, saopštio je danas taj klub. Dijalo (27) igra na poziciji krila i sa Monakom je potpisao novi ugovor na tri godine. „Ovde sam od početka Monakove avanture u Evroligi pre… »
Baš pred plej-of: Monako "blindirao" jednog od najboljih u susret Barseloni

Baš pred plej-of: Monako "blindirao" jednog od najboljih u susret Barseloni

Večernje novosti 19.04.2025
Američki košarkaš Alfa Dijalo potpisao je novi ugovor sa Monakom, saopštio je danas taj klub. FOTO: Promo Dijalo (27) igra na poziciji krila i sa Monakom je potpisao novi ugovor na tri godine. - Ovde sam od početka Monakove avanture u Evroligi pre… »
Monako oduševio navijače: "Više od košarke - neverovatno"

Monako oduševio navijače: "Više od košarke - neverovatno"

B92 19.04.2025
Alfa Dijalo je potpisao novi, trogodišnji ugovor sa ekipom Monaka. Monako je obezbedio potpis jednog od svojih najvažnijih igrača za budućnost. Klub je zvanično saopštio da je krilni košarkaš Alfa Dijalo potpisao novi trogodišnji ugovor. Dijalo… »

Vesti dana »