Povezane vesti
„Mega je evropski klub sa ubedljivo najvećim brojem draftovanih igrača u NBA“
Sportski žurnal pre 12 dana
Nemac tvrdi da je srpski klub najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. Nemački košarkaš i član Mege Džek Kajil izjavio je danas da je Mega najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. - Na primeru mnogih momaka pre mene… »
Talentovani Nemac našao sreću u Megi
Sport klub pre 12 dana
Sa samo 18 godina Džek Kajil odlučio je da krene ka ostvarenju sna i to je bio osnovni razlog što je tako mlad napustio rodnu Nemačku i došao u Srbiju. Iako mu je odvajanje od porodice teško palo, bio je uveren da bi prelazak u Megu bio najbolji… »
Mega najbolja sredina za mlade igrače: Nemački košarkaš nije imao dilemu kada je stigla ponuda iz Beograda
Dnevnik pre 12 dana
Nemački košarkaš i član Mege Džek Kajil izjavio je da je Mega najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. – Na primeru mnogih momaka pre mene shvatio sam da je to izvodljivo i da je Mega ubedljivo najbolja sredina za razvijanje talenta… »
"To mi je bilo najteže kada sam došao Beograd"
B92 pre 12 dana
Sa samo 18 godina Džek Kajil odlučio je da krene ka ostvarenju sna i to je bio osnovni razlog što je tako mlad napustio rodnu Nemačku i došao u Srbiju. Iako mu je odvajanje od porodice teško palo, bio je uveren da bi prelazak u Megu bio najbolji… »
Džek Kajil: Mega je ubedljivo najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača
Politika pre 12 dana
Nemački košarkaš i član Mege Džek Kajil izjavio je danas da je Mega najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. „Na primeru mnogih momaka pre mene shvatio sam da je to izvodljivo i da je Mega ubedljivo najbolja sredina za razvijanje… »
Vesti dana »

Užasni momenti uništili Denver, zakazan sedmi meč: Jokić blistao, ali ga skupo koštali promašeni ziceri saigrača
Nova pre 59 minutajoš 19 povezanih

VIDEO Trener Denvera pobesneo na sudije: Ponašanje prema Jokiću ne može da oprosti
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih

Rubio: Ukrajina neće moći da se vrati na granice iz 2014. godine
Vesti online pre 41 minutajoš 9 povezanih

Adelman o Jokiću: Jedva čekam subotu da im vratimo istom merom (video)
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 9 povezanih