Povezane vesti

„Mega je evropski klub sa ubedljivo najvećim brojem draftovanih igrača u NBA“

„Mega je evropski klub sa ubedljivo najvećim brojem draftovanih igrača u NBA“

Sportski žurnal pre 12 dana
Nemac tvrdi da je srpski klub najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. Nemački košarkaš i član Mege Džek Kajil izjavio je danas da je Mega najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. - Na primeru mnogih momaka pre mene… »
Talentovani Nemac našao sreću u Megi

Talentovani Nemac našao sreću u Megi

Sport klub pre 12 dana
Sa samo 18 godina Džek Kajil odlučio je da krene ka ostvarenju sna i to je bio osnovni razlog što je tako mlad napustio rodnu Nemačku i došao u Srbiju. Iako mu je odvajanje od porodice teško palo, bio je uveren da bi prelazak u Megu bio najbolji… »
Mega najbolja sredina za mlade igrače: Nemački košarkaš nije imao dilemu kada je stigla ponuda iz Beograda

Mega najbolja sredina za mlade igrače: Nemački košarkaš nije imao dilemu kada je stigla ponuda iz Beograda

Dnevnik pre 12 dana
Nemački košarkaš i član Mege Džek Kajil izjavio je da je Mega najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. – Na primeru mnogih momaka pre mene shvatio sam da je to izvodljivo i da je Mega ubedljivo najbolja sredina za razvijanje talenta… »
"To mi je bilo najteže kada sam došao Beograd"

"To mi je bilo najteže kada sam došao Beograd"

B92 pre 12 dana
Sa samo 18 godina Džek Kajil odlučio je da krene ka ostvarenju sna i to je bio osnovni razlog što je tako mlad napustio rodnu Nemačku i došao u Srbiju. Iako mu je odvajanje od porodice teško palo, bio je uveren da bi prelazak u Megu bio najbolji… »
Džek Kajil: Mega je ubedljivo najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača

Džek Kajil: Mega je ubedljivo najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača

Politika pre 12 dana
Nemački košarkaš i član Mege Džek Kajil izjavio je danas da je Mega najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. „Na primeru mnogih momaka pre mene shvatio sam da je to izvodljivo i da je Mega ubedljivo najbolja sredina za razvijanje… »

Vesti dana »