Повезане вести

„Мега је европски клуб са убедљиво највећим бројем драфтованих играча у НБА“

„Мега је европски клуб са убедљиво највећим бројем драфтованих играча у НБА“

Спортски журнал 19.04.2025
Немац тврди да је српски клуб најбоља средина за развијање талента младих играча. Немачки кошаркаш и члан Меге Џек Кајил изјавио је данас да је Мега најбоља средина за развијање талента младих играча. - На примеру многих… »
Талентовани Немац нашао срећу у Меги

Талентовани Немац нашао срећу у Меги

Спорт клуб 19.04.2025
Са само 18 година Џек Кајил одлучио је да крене ка остварењу сна и то је био основни разлог што је тако млад напустио родну Немачку и дошао у Србију. Иако му је одвајање од породице тешко пало, био је уверен да би прелазак у… »
Мега најбоља средина за младе играче: Немачки кошаркаш није имао дилему када је стигла понуда из Београда

Мега најбоља средина за младе играче: Немачки кошаркаш није имао дилему када је стигла понуда из Београда

Дневник 19.04.2025
Немачки кошаркаш и члан Меге Џек Кајил изјавио је да је Мега најбоља средина за развијање талента младих играча. – На примеру многих момака пре мене схватио сам да је то изводљиво и да је Мега убедљиво најбоља средина за… »
"То ми је било најтеже када сам дошао Београд"

"То ми је било најтеже када сам дошао Београд"

Б92 19.04.2025
Са само 18 година Џек Кајил одлучио је да крене ка остварењу сна и то је био основни разлог што је тако млад напустио родну Немачку и дошао у Србију. Иако му је одвајање од породице тешко пало, био је уверен да би прелазак у… »
Џек Кајил: Мега је убедљиво најбоља средина за развијање талента младих играча

Џек Кајил: Мега је убедљиво најбоља средина за развијање талента младих играча

Политика 19.04.2025
Немачки кошаркаш и члан Меге Џек Кајил изјавио је данас да је Мега најбоља средина за развијање талента младих играча. „На примеру многих момака пре мене схватио сам да је то изводљиво и да је Мега убедљиво најбоља средина… »

Вести дана »