Povezane vesti
„Mega je evropski klub sa ubedljivo najvećim brojem draftovanih igrača u NBA“
Sportski žurnal 19.04.2025
Nemac tvrdi da je srpski klub najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. Nemački košarkaš i član Mege Džek Kajil izjavio je danas da je Mega najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. - Na primeru mnogih momaka pre mene shvatio sam… »
Mega najbolja sredina za mlade igrače: Nemački košarkaš nije imao dilemu kada je stigla ponuda iz Beograda
Dnevnik 19.04.2025
Nemački košarkaš i član Mege Džek Kajil izjavio je da je Mega najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. – Na primeru mnogih momaka pre mene shvatio sam da je to izvodljivo i da je Mega ubedljivo najbolja sredina za razvijanje talenta… »
Talentovani Nemac našao sreću u Megi
Sport klub 19.04.2025
Sa samo 18 godina Džek Kajil odlučio je da krene ka ostvarenju sna i to je bio osnovni razlog što je tako mlad napustio rodnu Nemačku i došao u Srbiju. Iako mu je odvajanje od porodice teško palo, bio je uveren da bi prelazak u Megu bio najbolji mogući… »
"To mi je bilo najteže kada sam došao Beograd"
B92 19.04.2025
Sa samo 18 godina Džek Kajil odlučio je da krene ka ostvarenju sna i to je bio osnovni razlog što je tako mlad napustio rodnu Nemačku i došao u Srbiju. Iako mu je odvajanje od porodice teško palo, bio je uveren da bi prelazak u Megu bio najbolji mogući… »
Džek Kajil: Mega je ubedljivo najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača
Politika 19.04.2025
Nemački košarkaš i član Mege Džek Kajil izjavio je danas da je Mega najbolja sredina za razvijanje talenta mladih igrača. „Na primeru mnogih momaka pre mene shvatio sam da je to izvodljivo i da je Mega ubedljivo najbolja sredina za razvijanje talenta… »
Vesti dana »
Uhapšen lažni prodavac u Vrbasu: starici ukrao nakit, policija ga pronašla u Subotici
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih
Srbija produžila zabranu izvoza nafte, Mol za četiri dana treba od Gazproma da preuzime NIS, ali još nema potvrde
Bloomberg Adria pre 46 minutajoš 182 povezane
(Video) Trampov ministar rata pobesneo, i to pred kamerama! Izvređao Evropljane, hvalio predsednika SAD, pa najavio najjače udare na Iran
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Niške vesti pre 1 satjoš 23 povezane