Povezane vesti

Gasol: "Na svadbi sam Darka Miličića i prilaze mi braća Jokić..." VIDEO

Gasol: "Na svadbi sam Darka Miličića i prilaze mi braća Jokić..." VIDEO

B92 pre 11 dana
Nekadašnji španski košarkaš Mark Gasol ispričao je zanimljivu anegdotu o tome kako je prvi put čuo za Nikolu Jokića. Sve se desilo u Srbiji, a pre centra Denvera, bivši košarkaš Memfisa i Lejkersa je prvo upoznao njegovu braću. Ni manje ni… »
"Prilaze mi braća Jokić..." Hit priča Gasola: pijemo rakiju kod Miličića na svadbi: "Naš brat je kao ti"

"Prilaze mi braća Jokić..." Hit priča Gasola: pijemo rakiju kod Miličića na svadbi: "Naš brat je kao ti"

Večernje novosti pre 11 dana
Legendarni španski košarkaš Mark Gasol bio je gost podkasta "Out The Mud Podcast" i tom prilikom je govorio o brojnim košarkaškim temama, a između ostalog, ispričao je i zanimljivu priču o Nikoli Jokiću. Screenshot / X / CourtsideBuzzX Naime… »
Gasol za Jokića saznao na Miličićevoj svadbi: "Braća su mi prišla..."

Gasol za Jokića saznao na Miličićevoj svadbi: "Braća su mi prišla..."

Sportske.net pre 11 dana
Čuveni španski centar Mark Gasol otkrio je u podkastu "Out The Mud" priču o tome kako je saznao za Nikolu Jokića 2009. godine na svadbi Darka Miličića. Slavlje koje se protezalo od Ledinaca, gde živi Darko Miličić pokraj Novog Sada, do Sremskih… »
Legenda nije znala ko je Jokić, a onda se srela sa Nikolinom braćom: Priča za koju niste znali

Legenda nije znala ko je Jokić, a onda se srela sa Nikolinom braćom: Priča za koju niste znali

Nova pre 11 dana
Mark Gasol, legendarni španski košarkaš, ispričao je zanimljivu priču o Nikoli Jokiću, najboljem košarkašu Denver Nagets. Gasol je čuo za Nikolu potpuno slučajno, tokom boravka u Srbiji, i to, od njegove braće, Strahinje i Nemanje. Legenda nije… »
Mark Gasol o susretu sa braćom Nikole Jokića: „Imamo brata koji igra kao ti“

Mark Gasol o susretu sa braćom Nikole Jokića: „Imamo brata koji igra kao ti“

Hot sport pre 11 dana
„Da, stvarno je dobar, talentovan je“ Bivši NBA centar Mark Gasol osvrnuo se na neobičan i zanimljiv trenutak iz prošlosti, kada je prvi put čuo za Nikolu Jokića – i to ne na terenu, već na slavlju u Srbiji. Gostujući u emisiji „Out The Mud… »

Vesti dana »