Повезане вести

Гасол: "На свадби сам Дарка Миличића и прилазе ми браћа Јокић..." ВИДЕО

Гасол: "На свадби сам Дарка Миличића и прилазе ми браћа Јокић..." ВИДЕО

Б92 19.04.2025
Некадашњи шпански кошаркаш Марк Гасол испричао је занимљиву анегдоту о томе како је први пут чуо за Николу Јокића. Све се десило у Србији, а пре центра Денвера, бивши кошаркаш Мемфиса и Лејкерса је прво упознао његову браћу… »
"Прилазе ми браћа Јокић..." Хит прича Гасола: пијемо ракију код Миличића на свадби: "Наш брат је као ти"

"Прилазе ми браћа Јокић..." Хит прича Гасола: пијемо ракију код Миличића на свадби: "Наш брат је као ти"

Вечерње новости 19.04.2025
Легендарни шпански кошаркаш Марк Гасол био је гост подкаста "Оут Тхе Муд Подцаст" и том приликом је говорио о бројним кошаркашким темама, а између осталог, испричао је и занимљиву причу о Николи Јокићу. Сцреенсхот / КС /… »
Легенда није знала ко је Јокић, а онда се срела са Николином браћом: Прича за коју нисте знали

Легенда није знала ко је Јокић, а онда се срела са Николином браћом: Прича за коју нисте знали

Нова 19.04.2025
Марк Гасол, легендарни шпански кошаркаш, испричао је занимљиву причу о Николи Јокићу, најбољем кошаркашу Денвер Нагетс. Гасол је чуо за Николу потпуно случајно, током боравка у Србији, и то, од његове браће, Страхиње и… »
Гасол за Јокића сазнао на Миличићевој свадби: "Браћа су ми пришла..."

Гасол за Јокића сазнао на Миличићевој свадби: "Браћа су ми пришла..."

Спортске.нет 19.04.2025
Чувени шпански центар Марк Гасол открио је у подкасту "Оут Тхе Муд" причу о томе како је сазнао за Николу Јокића 2009. године на свадби Дарка Миличића. Славље које се протезало од Лединаца, где живи Дарко Миличић покрај Новог… »
Марк Гасол о сусрету са браћом Николе Јокића: „Имамо брата који игра као ти“

Марк Гасол о сусрету са браћом Николе Јокића: „Имамо брата који игра као ти“

Хот спорт 19.04.2025
„Да, стварно је добар, талентован је“ Бивши НБА центар Марк Гасол осврнуо се на необичан и занимљив тренутак из прошлости, када је први пут чуо за Николу Јокића – и то не на терену, већ на слављу у Србији. Гостујући у емисији… »

Вести дана »