Povezane vesti
Gasol: "Na svadbi sam Darka Miličića i prilaze mi braća Jokić..." VIDEO
B92 19.04.2025
Nekadašnji španski košarkaš Mark Gasol ispričao je zanimljivu anegdotu o tome kako je prvi put čuo za Nikolu Jokića. Sve se desilo u Srbiji, a pre centra Denvera, bivši košarkaš Memfisa i Lejkersa je prvo upoznao njegovu braću. Ni manje ni više nego na… »
"Prilaze mi braća Jokić..." Hit priča Gasola: pijemo rakiju kod Miličića na svadbi: "Naš brat je kao ti"
Večernje novosti 19.04.2025
Legendarni španski košarkaš Mark Gasol bio je gost podkasta "Out The Mud Podcast" i tom prilikom je govorio o brojnim košarkaškim temama, a između ostalog, ispričao je i zanimljivu priču o Nikoli Jokiću. Screenshot / X / CourtsideBuzzX Naime, Gasol je… »
Legenda nije znala ko je Jokić, a onda se srela sa Nikolinom braćom: Priča za koju niste znali
Nova 19.04.2025
Mark Gasol, legendarni španski košarkaš, ispričao je zanimljivu priču o Nikoli Jokiću, najboljem košarkašu Denver Nagets. Gasol je čuo za Nikolu potpuno slučajno, tokom boravka u Srbiji, i to, od njegove braće, Strahinje i Nemanje. Legenda nije znala ko… »
Gasol za Jokića saznao na Miličićevoj svadbi: "Braća su mi prišla..."
Sportske.net 19.04.2025
Čuveni španski centar Mark Gasol otkrio je u podkastu "Out The Mud" priču o tome kako je saznao za Nikolu Jokića 2009. godine na svadbi Darka Miličića. Slavlje koje se protezalo od Ledinaca, gde živi Darko Miličić pokraj Novog Sada, do Sremskih… »
Mark Gasol o susretu sa braćom Nikole Jokića: „Imamo brata koji igra kao ti“
Hot sport 19.04.2025
„Da, stvarno je dobar, talentovan je“ Bivši NBA centar Mark Gasol osvrnuo se na neobičan i zanimljiv trenutak iz prošlosti, kada je prvi put čuo za Nikolu Jokića – i to ne na terenu, već na slavlju u Srbiji. Gostujući u emisiji „Out The Mud Podcast“… »
Vesti dana »
Spoljnotrgovinska robna razmena Srbije u prva tri meseca 19 mlrd EUR
Ekapija pre 41 minutajoš 29 povezanih
Saslušan osumnjičeni za ubistvo na Novom Beogradu, Tužilaštvo predložilo pritvor
Insajder pre 56 minutajoš 42 povezane
Srbija pala za osam mesta na Indeksu slobode medija, najlošija u regionu
Savremena politika pre 4 satijoš 20 povezanih
Napadači koji su sinoć oteli aktivistu još nisu uhapšeni: Zbor za večeras najavio protest u Resniku
Nedeljnik pre 2 satajoš 10 povezanih
Međunarodna agencija za energiju: Najveća energetska kriza u istoriji zbog sukoba SAD i Irana
Nova ekonomija pre 2 satajoš 54 povezane