Povezane vesti
Ekološki ustanak podržao zaposlene u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture i zahtev za smenu direktora
Danas 19.04.2025
Ekološki ustanak izrazio je danas apsolutnu podršku zaposlenima u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture i njihovom zahtevu za smenu direktora Gorana Vasića. Ekološki ustanak podsetio je u saopštenju da je u martu prošle godine obelodanio… »
Ekološki ustanak: Podrška zaposlenima u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture
Novi magazin 19.04.2025
Ekološki ustanak pružio je danas podršku zaposlenima u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture i njihovom zahtevu za smenu direktora Gorana Vasića. "Podsećamo da je Ekološki ustanak još u martu prošle godine obelodanio dokument kojim se počela… »
Vesti dana »

Student Aljoša iz Novog Sada: Interventna me udarila pesnicom u oko, pendrekom u prepone i štitom u glavu
N1 Info pre 7 minutajoš 18 povezanih

Vučić: Svakako nećemo imati veliki skup 28. juna, neće biti mitinga na kom ću ja da učestvujem
Danas pre 22 minutajoš 19 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih

Izrael objavio dramatičan video: "Ako ih mi ne zaustavimo, vi ste sledeći!"
Telegraf pre 37 minutajoš 18 povezanih

Ko je vrhovni vođa Irana Ali Hamnei i koliko je uticajna njegova porodica
BBC News pre 12 minutajoš 32 povezane