Povezane vesti

"Ovo je moj život, Srbija koja se gradi i radi!" Vučić obišao Ekspo gradilište i pokazao napredak: Niko i nikada ne može da…

"Ovo je moj život, Srbija koja se gradi i radi!" Vučić obišao Ekspo gradilište i pokazao napredak: Niko i nikada ne može da…

Kurir 19.04.2025
"Ovo je moj život! Srbija koja se gradi i radi", oglasio se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa Ekspo gradilišta. - Razmišljao sam da odgovorim Marti Kos, blokaderima, njihovom političkom delovanju... Velika subota je, odlučio sam da pokažem… »
Predsednik Vučić obišao gradilište EXPO: "Niko i nikada ne može da zaustavi i pobedi Srbiju"

Predsednik Vučić obišao gradilište EXPO: "Niko i nikada ne može da zaustavi i pobedi Srbiju"

Telegraf 19.04.2025
Video: Vučić posetio gradilište Ekspa: Uprkos izazovima niko ne može da zaustavi Srbiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak sa gradilišta EXPO koje je obišao i poručio da je to njegov život - Srbija koja se gradi i radi. "Razmišljao sam… »
Vučić studentima na Veliki petak pretio, pa se na Veliku subotu setio praznika

Vučić studentima na Veliki petak pretio, pa se na Veliku subotu setio praznika

N1 Info 19.04.2025
Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Veliki petak zapretio onima koji blokiraju RTS i umešao se u rad državnih institucija, danas, na Veliku subotu, setio se praznika. "Razmišljao sam da odgovorim Marti Kos, blokaderima, njihovom političkom… »
Vučić posetio gradilište Ekspa: Uprkos izazovima niko ne može da zaustavi Srbiju

Vučić posetio gradilište Ekspa: Uprkos izazovima niko ne može da zaustavi Srbiju

RTV 19.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas gradilište Ekspa i poručio da uprkos svim izazovima Srbiju niko neće da zaustavi i da je na Veliku subotu odlučio građanima da pokaže šta je to što se radi. "Razmišljao sam da odgovorim Marti Kos… »
Vučić se obratio sa gradilišta za EXPO: Niko i nikada ne može da zaustavi i pobedi Srbiju

Vučić se obratio sa gradilišta za EXPO: Niko i nikada ne može da zaustavi i pobedi Srbiju

Euronews 19.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na Instagramu sa gradilišta EXPO navodeći da je napredak u radovima veliki. "Razmišljao sam da odgovorim Marti Kos, blokaderima, njihovom političkom delovanju, Velika subota je. Odlučio sam da pokažem narodu… »
Vučić na gradilištu Ekspa: Srbija napreduje uprkos svim izazovima

Vučić na gradilištu Ekspa: Srbija napreduje uprkos svim izazovima

RTS 19.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je "razmišljao da odgovori Marti Kos i blokaderima", ali pošto je Velika subota, odlučio je da poseti gradilište Ekspa i građanima pokaže koliko Srbija napreduje uprkos svim izazovima. Vučić je u… »
"Zapamtite moje reči": Vučić objavio snimak radova na "Ekspu" i Nacionalnom stadionu: "Razmišljao sam da odgovorim…

"Zapamtite moje reči": Vučić objavio snimak radova na "Ekspu" i Nacionalnom stadionu: "Razmišljao sam da odgovorim…

Blic 19.04.2025
Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu snimak gradilišta "Ekspa", Nacionalnog stadiona i železničke pruge u Surčinu. - Razmišljao sam da odgovorim Marti Kos, blokaderima, njihovom političkom delovanju, Velika subota je . Odlučio sam da… »
Predsednik Vučić o radovima na Ekspu 2027 "Niko i nikada ne može da zaustavi i pobedi Srbiju koja se gradi i radi"

Predsednik Vučić o radovima na Ekspu 2027 "Niko i nikada ne može da zaustavi i pobedi Srbiju koja se gradi i radi"

Dnevnik 19.04.2025
Predsednik Srbije objavio je novi video na Instagramu, na kome je pokazao kako napreduju radovi na EKSPU. Vučić je rekao da je razmišljao da li da odgovori Marti Kos i blokaderima, ali budući da je Velika subota, dodao je, da je odlučio da građanima… »

Vesti dana »