Povezane vesti
Tomašević pao nikad niže: Ljubomoran na Vučića zbog rođene majke VIDEO
Nova 19.04.2025
Dejan Tomašević, nekada slavni košarkaš a sada istaknuti član Srpske napredne stranke, nastavlja da se bruka dodvoravanjem predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Dejan Tomašević je pao nikad niže. Ljubomoran je na Vučića zbog rođene majke. Navikli smo od… »
Tomašević: Vučić zaslužuje svu našu ljubav, ali ponekad sam ljubomoran, majka ga voli više od mene
N1 Info 19.04.2025
Bivši košarkaški reprezentativac i istaknuti član SNS-a Dejan Tomašević izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "zaslužuje svu našu ljubav", ali da je ponekad malo ljubomoran na njega. Tomašević je kao košarkaš tri puta bio prvak Evrope, a dva… »
Tomašević pao nikad niže: Ljubomoran na Vučića zbog rođene majke VIDEO
Nova 19.04.2025
Dejan Tomašević, nekada slavni košarkaš a sada istaknuti član Srpske napredne stranke, nastavlja da se bruka dodvoravanjem predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Dejan Tomašević je pao nikad niže. Ljubomoran je na Vučića zbog rođene majke. Navikli smo od… »
Vesti dana »
uživo Teheran otvorio onlajn prijave za prolazak kroz Ormuski moreuz, Bahrein zabranio putovanja u Iran i Irak
NIN pre 51 minutajoš 32 povezane
(Foto) Krvavih lica istrčavali iz zgrada! Scene razaranja iz Kijeva obilaze svet, decu izvlače iz ruševina, broje se mrtvi u Ukrajini: "U šoku sam"
Blic pre 2 satajoš 38 povezanih
I Beograd na direktnom udaru nevremena! RHMZ ne prestaje da niže upozorenja: Stiže žestoka oluja, neće popuštati sve do ovog datuma
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih
MUP: Otežan saobraćaj za teretna vozila na granici sa Hrvatskom zbog novog sistema
RTV pre 2 satajoš 21 povezana