Povezane vesti

"Bila sam mezimica Saše popovića" Ćerka legendarnog pevača otkrila detalje razgovora sa Suzanom: Bilo me je blam...

"Bila sam mezimica Saše popovića" Ćerka legendarnog pevača otkrila detalje razgovora sa Suzanom: Bilo me je blam...

Kurir 19.04.2025
Pevačica Sandra Rešić, ćerka Nina Rešića, pred Vaskrs se prisetila detinjstva, ali i odnosa sa pokojnim osnivačem "Granda" Sašom Popovićem. Sandra je otkrila kako ona pamti Vaskrs. - Mi smo oduvek farbali jaja, Cica se bolje snalazi, domaćica 30… »
"Bila sam mezimica Saše popovića": Ćerka legendarnog pevača se prisetila poslednjeg razgovora sa Suzanom:"Čule smo se 10…

"Bila sam mezimica Saše popovića": Ćerka legendarnog pevača se prisetila poslednjeg razgovora sa Suzanom:"Čule smo se 10…

Blic 19.04.2025
Pevačica Sandra Rešić otkrila je kako izgledaju praznici u njenom domu, prisetila se detinjstva, ali i odnosa sa pokojnim osnivačem "Granda", Sašom Popovićem. Ćerka Nina Rešića, Sandra Rešić, rekla je kako ona pamti Uskrs. - Mi smo oduvek… »
"Saši popoviću sam bila mezimica" Sandra Rešić otkrila sve o poznanstvu sa estradnim magom, pa se prisetila njihovog prvog…

"Saši popoviću sam bila mezimica" Sandra Rešić otkrila sve o poznanstvu sa estradnim magom, pa se prisetila njihovog prvog…

Kurir 19.04.2025
U susret najradosnijem prazniku Uskrsu, pevačica Sandra Rešić otkriva zbog čega se povukla iz javnosti, ali i kako će ove godine provesti Uskrs. Sandra otkriva da je zaljubljena, ali da ipak neće sa dečkom provesti praznik, već u porodičnom… »

Vesti dana »