Povezane vesti
"Bila sam mezimica Saše popovića" Ćerka legendarnog pevača otkrila detalje razgovora sa Suzanom: Bilo me je blam...
Kurir 19.04.2025
Pevačica Sandra Rešić, ćerka Nina Rešića, pred Vaskrs se prisetila detinjstva, ali i odnosa sa pokojnim osnivačem "Granda" Sašom Popovićem. Sandra je otkrila kako ona pamti Vaskrs. - Mi smo oduvek farbali jaja, Cica se bolje snalazi, domaćica 30… »
"Bila sam mezimica Saše popovića": Ćerka legendarnog pevača se prisetila poslednjeg razgovora sa Suzanom:"Čule smo se 10…
Blic 19.04.2025
Pevačica Sandra Rešić otkrila je kako izgledaju praznici u njenom domu, prisetila se detinjstva, ali i odnosa sa pokojnim osnivačem "Granda", Sašom Popovićem. Ćerka Nina Rešića, Sandra Rešić, rekla je kako ona pamti Uskrs. - Mi smo oduvek… »
"Saši popoviću sam bila mezimica" Sandra Rešić otkrila sve o poznanstvu sa estradnim magom, pa se prisetila njihovog prvog…
Kurir 19.04.2025
U susret najradosnijem prazniku Uskrsu, pevačica Sandra Rešić otkriva zbog čega se povukla iz javnosti, ali i kako će ove godine provesti Uskrs. Sandra otkriva da je zaljubljena, ali da ipak neće sa dečkom provesti praznik, već u porodičnom… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 2 satajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Najduža noć u istoriji poljske demokratije – slavlje, preokret i (ne)očekivani pobednik
RTS pre 2 satajoš 3 povezane

Radnički ostaje superligaš! Pobedili Mačvu u baražu pred domaćom publikom
Niške vesti pre 2 satajoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 4 satijoš 3 povezane