Povezane vesti

"To je jelenina boja": Čeda Jovanović pokazao kako sa prijateljem farba jaja pred Uskrs - spomenuo i bivšu ženu

"To je jelenina boja": Čeda Jovanović pokazao kako sa prijateljem farba jaja pred Uskrs - spomenuo i bivšu ženu

Blic 19.04.2025
Hrišćani širom sveta sutra slave Uskrs, a političar Čedomir Čeda Jovanović pokazao je kako farba jaja za ovaj praznik. Čeda je bio u društvu prijatelja Aleksandra Kosa, a zajedno su bojili jaja. - Iz zelenog ti srce izbija - rekao je Čeda pogledavši jaje… »
"Ovo da shvatim kao moje jaje, tako sam razumeo": Čeda Jovanović se sprema za Uskrs, pa spomenuo bivšu

"Ovo da shvatim kao moje jaje, tako sam razumeo": Čeda Jovanović se sprema za Uskrs, pa spomenuo bivšu

Mondo 19.04.2025
Političar Čedomir Jovanović pokazao je kako se priprema za Uskrs. Poznati srpski političar Čedomir Jovanović se kao i svi Srbi priprema za sutrašnji Uskrs. Pripremaju se dekoracije, vrše se završne pripreme sa jelovnikom i farbanjem jaja, a kakvo je… »
Čedomir Jovanović emotivan i nostalgičan pred Uskrs: Političar farba jaja sa prijateljem, pomenuo i bivšu ženu

Čedomir Jovanović emotivan i nostalgičan pred Uskrs: Političar farba jaja sa prijateljem, pomenuo i bivšu ženu

Telegraf 19.04.2025
U srpskim domovima ovih dana su pripreme uskršnje trpeze pred veliki praznik Vaskrs. Mnogi poznati su se putem društvenih mreža pohvalili dekoracijom i jajima koja su juče ofarbali. Među onima koji su zasukali rukave i pokazali veštinu u farbanju ali i… »

Vesti dana »