Povezane vesti
(Foto) "Moja ćerka tinejdžerka": Voditeljka RTS-a pokazala privatne fotke i raznežila sve: "Kao da sam je juče rodila"
Blic 20.04.2025
Voditeljka "Slagalice" na RTS-u Jelena Simić pokazala je nedavno privatne momente na društvenim mrežama koji su joj posebno dragi. Objavila je fotografije sa naslednicom Unom, ali i mužem Draganom, a komentara ispod ove njene objave bilo je na pretek. -… »
Fotografisala se sa suprugom na plaži: Voditeljku RTS-a zatrpali porukama ispod slika sa odmora - pokazala šta njenom mužu…
Blic 19.04.2025
Voditeljka "Slagalice" na RTS-u Jelena Simić i te kako je aktivna na društvenim mrežama. Ona neretko deli slike sa putovanja, a fotke sa poslednjeg njenog odmora pokrenule su lavinu poruka. Otputovala je tad u toplije krajeve, pa se fotkala sa mužem na… »
Vesti dana »

Tramp najavio carine između 15 i 20 odsto za zemlje koje ne postignu sporazum sa SAD
Euronews pre 45 minutajoš 35 povezanih

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 54 minutajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

Osveženje stiže u utorak Evo koliko će trajati i kada se očekuje stabilizacija treba li da strtepimo od vremenskih nepogoda?
Dnevnik pre 50 minutajoš 55 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 35 minutajoš 26 povezanih