Povezane vesti
"Srđan je bio profesionalac, izražavam najdublje saučešće": Stanivuković se oprostio od narodnog poslanika
Mondo 20.04.2025
Narodni poslanik Srđan Todorović poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Banjaluka - Prnjavor. Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, oprostio se od narodnog poslanika Srđana Todorovića koji je juče poginuo u… »
(Foto) "nikada više neću imati priliku za to": Draško Stanivuković se potresnom porukom oprostio od poginulog poslanika…
Blic 20.04.2025
Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, oprostio se od narodnog poslanika Srđana Todorovića koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa suprugom i ćerkom (11). Dragi Srđane, Znao sam te kratko, ali dovoljno da vidim da si bio… »
(Foto) "nikada više neću imati priliku za to": Draško Stanivuković se potresnom porukom oprostio od poginulog poslanika…
Blic 20.04.2025
Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, oprostio se od narodnog poslanika Srđana Todorovića koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa suprugom i ćerkom (11). Dragi Srđane, Znao sam te kratko, ali dovoljno da vidim da si bio… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: Napadnute kolege s beogradskog Pravnog fakulteta
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 15 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 17 minutajoš 19 povezanih

Mask oštro kritikovao Trampov zakon o potrošnji: "Skandalozna, nakazna, korumpirana kongresna odluka"
Euronews pre 42 minutajoš 10 povezanih