Povezane vesti

"Srđan je bio profesionalac, izražavam najdublje saučešće": Stanivuković se oprostio od narodnog poslanika

"Srđan je bio profesionalac, izražavam najdublje saučešće": Stanivuković se oprostio od narodnog poslanika

Mondo 20.04.2025
Narodni poslanik Srđan Todorović poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Banjaluka - Prnjavor. Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, oprostio se od narodnog poslanika Srđana Todorovića koji je juče poginuo u… »
(Foto) "nikada više neću imati priliku za to": Draško Stanivuković se potresnom porukom oprostio od poginulog poslanika…

(Foto) "nikada više neću imati priliku za to": Draško Stanivuković se potresnom porukom oprostio od poginulog poslanika…

Blic 20.04.2025
Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, oprostio se od narodnog poslanika Srđana Todorovića koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa suprugom i ćerkom (11). Dragi Srđane, Znao sam te kratko, ali dovoljno da vidim da si bio… »

Blic 20.04.2025
Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, oprostio se od narodnog poslanika Srđana Todorovića koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa suprugom i ćerkom (11). Dragi Srđane, Znao sam te kratko, ali dovoljno da vidim da si bio… »

Vesti dana »

Studenti u blokadi: Napadnute kolege s beogradskog Pravnog fakulteta

Studenti u blokadi: Napadnute kolege s beogradskog Pravnog fakulteta

Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 15 povezanih
RHMZ: Danas do 35 stepeni

RHMZ: Danas do 35 stepeni

Danas pre 1 satjoš 24 povezane
Stari znanac na putu do rekorda

Stari znanac na putu do rekorda

Politika pre 7 minutajoš 20 povezanih