Povezane vesti
"Da sam zatrudnela mogla sam da dobijem sepsu i da umrem": Srpska voditeljka prvi put progovorila o partnerima
Mondo 20.04.2025
Biljana Obradović otkrila je sa čim se suočavala godinama i kakve je sve komentare dobijala samo zato što se nije udala. Poznata voditeljka Biljana Obradović godinama gradi uspešnu novinarsku karijeru, ali iza blistavog televizijskog osmeha kriju se i… »
"Da sam tad zatrudnela, dobila bih sepsu i umrla" Biljana Obradović o razlozima zašto se još nije ostvarila kao majka: O braku…
Kurir 20.04.2025
Biljana Obradović iza sebe ima dugogodišnju novinarsku i voditeljsku karijeru, a nakon duže medijske pauze govorila je za 24sedam o svom privatnom životu - ljubavi i planovima za budućnost. Voditeljka je progovorila o majčinstvu, porodici, fudbalerima, o… »
"Da sam zatrudnela dobila bih sepsu i umrla": Voditeljka (48) otvoreno o tome zašto se nije udavala i želji da postane majka…
Blic 20.04.2025
Poznata voditeljka Biljana Obradović ima uspešnu novinarsku karijeru, a koliko god tabala stazama uspeha, u privatnom životu joj nisu uvek cvetale ruže. Biljana Obradović je lice sa TV koje mnogi obožavaju i njen privatni život često intrigira. Iako… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 17 povezanih
Vučić: Ishod pregovora sa SAD o novoj licenci NIS-a u narednih 48 sati; O pretnjama i uvredama: Svako se kreće u granicama sopstvene pokvarenosti
RTV pre 14 minutajoš 32 povezane
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 34 minutajoš 24 povezane
Mediji: Tramp odobrio mirovni plan u 28 tačaka; Budanov: Rusija planira potpunu okupaciju Donjecka
RTS pre 4 minutajoš 27 povezanih