Povezane vesti
"Da sam zatrudnela mogla sam da dobijem sepsu i da umrem": Srpska voditeljka prvi put progovorila o partnerima
Mondo 20.04.2025
Biljana Obradović otkrila je sa čim se suočavala godinama i kakve je sve komentare dobijala samo zato što se nije udala. Poznata voditeljka Biljana Obradović godinama gradi uspešnu novinarsku karijeru, ali iza blistavog televizijskog osmeha kriju se i… »
"Da sam tad zatrudnela, dobila bih sepsu i umrla" Biljana Obradović o razlozima zašto se još nije ostvarila kao majka: O braku…
Kurir 20.04.2025
Biljana Obradović iza sebe ima dugogodišnju novinarsku i voditeljsku karijeru, a nakon duže medijske pauze govorila je za 24sedam o svom privatnom životu - ljubavi i planovima za budućnost. Voditeljka je progovorila o majčinstvu, porodici, fudbalerima, o… »
"Da sam zatrudnela dobila bih sepsu i umrla": Voditeljka (48) otvoreno o tome zašto se nije udavala i želji da postane majka…
Blic 20.04.2025
Poznata voditeljka Biljana Obradović ima uspešnu novinarsku karijeru, a koliko god tabala stazama uspeha, u privatnom životu joj nisu uvek cvetale ruže. Biljana Obradović je lice sa TV koje mnogi obožavaju i njen privatni život često intrigira. Iako… »
Vesti dana »
DANAS DO 34 STEPENA, UVEČE MOGUĆI PLJUSKOVI: Od srede još toplije
Glas juga pre 26 minutajoš 15 povezanih
Vozilo uletelo u masu na Prajdu u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređeno - identifikovan osumnjičeni
N1 Info pre 1 minutjoš 14 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 11 minutajoš 12 povezanih
Dan za novi početak: Danas je letnji Aranđelovdan, a ovo su običaji koji ga prate
Nova pre 1 minutjoš 10 povezanih