Povezane vesti

"Da sam zatrudnela mogla sam da dobijem sepsu i da umrem": Srpska voditeljka prvi put progovorila o partnerima

"Da sam zatrudnela mogla sam da dobijem sepsu i da umrem": Srpska voditeljka prvi put progovorila o partnerima

Mondo pre 12 dana
Biljana Obradović otkrila je sa čim se suočavala godinama i kakve je sve komentare dobijala samo zato što se nije udala. Poznata voditeljka Biljana Obradović godinama gradi uspešnu novinarsku karijeru, ali iza blistavog televizijskog osmeha kriju se… »
"Da sam tad zatrudnela, dobila bih sepsu i umrla" Biljana Obradović o razlozima zašto se još nije ostvarila kao majka: O…

"Da sam tad zatrudnela, dobila bih sepsu i umrla" Biljana Obradović o razlozima zašto se još nije ostvarila kao majka: O…

Kurir pre 12 dana
Biljana Obradović iza sebe ima dugogodišnju novinarsku i voditeljsku karijeru, a nakon duže medijske pauze govorila je za 24sedam o svom privatnom životu - ljubavi i planovima za budućnost. Voditeljka je progovorila o majčinstvu, porodici… »
"Da sam zatrudnela dobila bih sepsu i umrla": Voditeljka (48) otvoreno o tome zašto se nije udavala i želji da postane majka…

"Da sam zatrudnela dobila bih sepsu i umrla": Voditeljka (48) otvoreno o tome zašto se nije udavala i želji da postane majka…

Blic pre 12 dana
Poznata voditeljka Biljana Obradović ima uspešnu novinarsku karijeru, a koliko god tabala stazama uspeha, u privatnom životu joj nisu uvek cvetale ruže. Biljana Obradović je lice sa TV koje mnogi obožavaju i njen privatni život često intrigira… »

Vesti dana »