Повезане вести

"Да сам затруднела могла сам да добијем сепсу и да умрем": Српска водитељка први пут проговорила о партнерима

"Да сам затруднела могла сам да добијем сепсу и да умрем": Српска водитељка први пут проговорила о партнерима

Мондо 20.04.2025
Биљана Обрадовић открила је са чим се суочавала годинама и какве је све коментаре добијала само зато што се није удала. Позната водитељка Биљана Обрадовић годинама гради успешну новинарску каријеру, али иза блиставог… »
"Да сам тад затруднела, добила бих сепсу и умрла" Биљана Обрадовић о разлозима зашто се још није остварила као мајка: О браку…

"Да сам тад затруднела, добила бих сепсу и умрла" Биљана Обрадовић о разлозима зашто се још није остварила као мајка: О браку…

Курир 20.04.2025
Биљана Обрадовић иза себе има дугогодишњу новинарску и водитељску каријеру, а након дуже медијске паузе говорила је за 24седам о свом приватном животу - љубави и плановима за будућност. Водитељка је проговорила о мајчинству… »
"Да сам затруднела добила бих сепсу и умрла": Водитељка (48) отворено о томе зашто се није удавала и жељи да постане мајка…

"Да сам затруднела добила бих сепсу и умрла": Водитељка (48) отворено о томе зашто се није удавала и жељи да постане мајка…

Блиц 20.04.2025
Позната водитељка Биљана Обрадовић има успешну новинарску каријеру, а колико год табала стазама успеха, у приватном животу јој нису увек цветале руже. Биљана Обрадовић је лице са ТВ које многи обожавају и њен приватни живот… »

Вести дана »