Povezane vesti
Ovo je žena Alena Islamovića: Upoznao ju je kada je imala 16 godina, različite su veroispovesti i slave sve praznike FOTO
Nova 20.04.2025
Retko je viđamo u javnosti, a njihova ljubavna priča je neverovatna. Muzičar Alen Islamović osnovnu i srednju školu završio je u Bihaću, a tamo je upoznao i svoju sadašnju suprugu Marjanu. „Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam… »
Upoznali su se kad je imala 16 godina, a on bio zvezda Jugoslavije: Pevač (67) je oženio Marijanu, različite su veroispovesti…
Blic 20.04.2025
Alen Islamović i njegova supruga Marijana nisu iste veroispovesti, a kako su jednom prilikom ispričali u njihovom domu se slave praznici iz obe vere. Kako su ispričali, upravo takve vrednosti prenose i svojim ćerkama Uni i Lari, kao i unucima Dinu i… »
Vesti dana »

Ovo je Tramp rekao Putinu kad ga je video Čitač sa usana otkrio sve
Alo pre 13 minutajoš 9 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 13 minutajoš 8 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 1 satjoš 4 povezane

Komesar Saveta Evrope za ljudska prava: Policija upotrebila nesrazmernu silu u Valjevu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Vremeplov: Eugen Savojski zauzeo Beograd, izbacio Turke iz severne Srbije
RTV pre 18 minutajoš 1 povezana