Povezane vesti
Ovo je žena Alena Islamovića: Upoznao ju je kada je imala 16 godina, različite su veroispovesti i slave sve praznike FOTO
Nova 20.04.2025
Retko je viđamo u javnosti, a njihova ljubavna priča je neverovatna. Muzičar Alen Islamović osnovnu i srednju školu završio je u Bihaću, a tamo je upoznao i svoju sadašnju suprugu Marjanu. „Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam… »
Upoznali su se kad je imala 16 godina, a on bio zvezda Jugoslavije: Pevač (67) je oženio Marijanu, različite su veroispovesti…
Blic 20.04.2025
Alen Islamović i njegova supruga Marijana nisu iste veroispovesti, a kako su jednom prilikom ispričali u njihovom domu se slave praznici iz obe vere. Kako su ispričali, upravo takve vrednosti prenose i svojim ćerkama Uni i Lari, kao i unucima Dinu i… »
Vesti dana »

uživo RAT U UKRAJINI Tri drona pogodila centar za obuku Zaporoške nuklearke – simulator reaktora ostao netaknut
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana

Novi Sad: Studenti koji blokiraju pokušavaju da spreče održavanje ispitnog roka na Pravnom
Telegraf pre 10 minutajoš 11 povezanih

Student VIŠER-a nakon što su izbačeni iz zgrade: Predsednica Akademije jutros upala sa profesorima, pocepali su transparente, izbacuju stvari u hol
Nova pre 10 minutajoš 5 povezanih

Luis Enrike izazvao incident na kraju meča sa Čelsijem, a onda se pravdao: Samo sam hteo da razdvojim igrače
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih