Povezane vesti
"Nisam živela od pevanja, moj muž je direktor firme" Naša pevačica (44) se baškari u luksuzu: "Svaka od nas može da nađe sebi…
Blic 20.04.2025
Pevačica Olja Karleuša se u periodu najveće popularnosti povukla sa javne scene i posvetila porodici. Olja Karleuša je u braku sa suprugom Predragom dobila sina, a razvili su i biznis na Kopaoniku. - Ja od pevanja nisam živela, to je bio hobi od kog sam… »
"Od pevanja nisam živela, Moj muž je direktor" Olja Karleuša se u vreme najveće popularnosti povukla sa scene: Danas muškarci…
Kurir 20.04.2025
Folk pevačica Olja Karleuša se u periodu najveće popularnosti povukla sa javne scene i posvetila porodici. - Ja od pevanja nisam živela, to je bio hobi od kog sam zarađivala fino. Nisam nikakav direktor, moj suprug je direktor firme - objasnila je Olja… »
Vesti dana »

Dugo toplo leto tek stiže: Temperature će ići do 45 stepeni, meteorolozi izneli prognozu do kada će vrućine trajati
NIN pre 53 minutajoš 30 povezanih

Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći
Serbian News Media pre 58 minutajoš 33 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 29 minutajoš 25 povezanih

Veći broj muškaraca na Limanu ponovo iscrtava trobojke po zgradama, došlo i do tuče
Insajder pre 28 minutajoš 12 povezanih

Hitna sednica Saveta bezbednosti! Plan okupacije uzburkao duhove u Ujedinjenim nacijama, eskalacija je opasna
Alo pre 49 minutajoš 7 povezanih