Povezane vesti
Putin poslao patrijarhu izuzetan poklon za Vaskrs! Dar koji je predsednik Rusije namenio crkvenom poglavaru ima posebnu…
Kurir 20.04.2025
Naime, Putin je na poklon patrijarhu doneo ručno izrađeno vaskršnje jaje sa slikom ikone Vladimirske Bogorodice. Po tradiciji, šef države, koji je tokom noći prisustvovao vaskršnjem bogosluženju u Hramu Hrista Spasitelja, razmenio je sa poglavarom Ruske… »
Putin došao na vaskršnju liturgiju, a svi pričaju o poklonu koji je dao patrijarhu: Predstavlja autorski rad
Mondo 20.04.2025
Šef države je razmenio uskršnje poklone sa poglavarom Ruske pravoslavne crkve. Predsednik Rusije Vladimir Putin je za Vaskrs poklonio patrijarhu Moskovskom i cele Rusije Kirilu veoma simboličan poklon. Putin je patrijarhu na poklon doneo ručno izrađeno… »
Putin došao na uskršnju liturgiju, a svi pričaju o poklonu koji je dao patrijarhu: Zaista je poseban
Telegraf 20.04.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin je za Vaskrs poklonio patrijarhu Moskovskom i cele Rusije Kirilu veoma simboličan poklon. Naime, Putin je na poklon patrijarhu doneo ručno izrađeno vaskršnje jaje sa slikom ikone Vladimirske Bogorodice. Po tradiciji, šef… »
Vesti dana »
"Znate moj karakter! Ponekad i sam provociram..." Granit Džaka otvorio dušu kao nikada do sada: Napravio haos na Mundijalu, pa digao glas: "Istina je, boli me..."
Kurir pre 43 minutajoš 27 povezanih
Novi toplotni talas stiže u Evropu: Temperatura za vikend i do 36 stepeni
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
Otkazani razgovori SAD i Irana, Vens ne ide u Švajcarsku, Tramp očekuje mir na svim frontovima
NIN pre 3 minutajoš 12 povezanih
"Čuo sam kako kost puca..." Jezivo otkriće selektora Kanade nakon horor povrede fudbalera: Ogroman gubitak...
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih