Povezane vesti
Otkrila pol bebe I progovorila o snajki: Prva izjava Lidije Vukićević nakon vesti da dobija unuče: "Neće me zvati baka"
Blic 20.04.2025
Glumica Lidija Vukićević oglasila se za "Blic" nakon vesti da će postati baka. Lidija nije krila uzbuđenje što će njen stariji sin, Andrej Mrkela, uskoro postati otac. - U julu mesecu bi trebalo da se porodi snajka. Najsrećnija sam žena na svetu, sve ide… »
Oglasila se Lidija Vukićević nakon vesti da će postati baka! Glumica otkrila kojeg pola je beba i termin snajkinog porođaja…
Kurir 20.04.2025
Glumica Lidija Vukićević se oglasila nakon vesti da će postati baka. Lidija nije krila uzbuđenje što će njen stariji sin, Andrej Mrkela, uskoro postati otac. - U julu bi trebalo da se porodi snajka. Najsrećnija sam žena na svetu, sve ide kako bi trebalo… »
Vesti dana »

"Crvene linije" Kijeva i EU za pregovore na Aljasci; Kremlj pozvao Trampa na drugi samit u Rusiju
RTS pre 16 minutajoš 5 povezanih

Vremenska prognoza za nedelju, 10. avgust: Danas sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Pojačan intenzitet saobraćaja u smeru ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji i iz pravca Bugarske
RTS pre 15 minutajoš 2 povezane