Povezane vesti
Dezerteri koji se vraćaju na front: „Rat je kao droga“
N1 Info 20.04.2025
Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. Dojče vele je razgovarao sa nekolicinom njih o razlozima zbog kojih su napustili vojsku i zašto su se sada vratili. „Kakav sam ja zločin počinio? Imao sam… »
Povratak na front ukrajinskih dezertera: „Rat me je uništio“
Vreme 20.04.2025
Oko 21.000 ukrajinskih vojnika klasifikovani su kao dezerteri. Mnogi se vraćaju na front da bi izbegli krivično gonjenje. Ovo je priča o njima. Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. Dojče vele je… »
Dezerteri koji se vraćaju na front u Ukrajini: „Rat je kao droga“
NIN 20.04.2025
Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. Dojče vele je razgovarao sa nekolicinom njih o razlozima zbog kojih su napustili vojsku i zašto su se sada vratili. „Kakav sam ja zločin počinio? Imao sam… »
Dezerteri koji se vraćaju na front u Ukrajini: Rat je kao droga
RTS 20.04.2025
Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. "Dojče vele" je razgovarao sa nekolicinom njih o razlozima zbog kojih su napustili vojsku i zašto su se sada vratili. "Kakav sam ja zločin počinio? Imao sam… »
Dezerteri koji se vraćaju na front: „Rat je kao droga“
Dojče vele 20.04.2025
Vesti dana »

Vučić u Banstolu obilazi porodicu Radan koja je u "Oluji" proterana iz sela kod Knina
Telegraf pre 40 minutajoš 41 povezana

Nevreme protutnjalo ovim delom Srbije: Pao krupan grad, oluja se premešta po zemlji (Video)
Mondo pre 1 satjoš 52 povezane

Dan sećanja na stradale u "Oluji": Građani koji su peške krenuli iz Novog Sada stigli u Sremske Karlovce
Euronews pre 35 minutajoš 19 povezanih