Povezane vesti
Dezerteri koji se vraćaju na front: „Rat je kao droga“
N1 Info 20.04.2025
Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. Dojče vele je razgovarao sa nekolicinom njih o razlozima zbog kojih su napustili vojsku i zašto su se sada vratili. „Kakav sam ja zločin počinio? Imao sam… »
Povratak na front ukrajinskih dezertera: „Rat me je uništio“
Vreme 20.04.2025
Oko 21.000 ukrajinskih vojnika klasifikovani su kao dezerteri. Mnogi se vraćaju na front da bi izbegli krivično gonjenje. Ovo je priča o njima. Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. Dojče vele je… »
Dezerteri koji se vraćaju na front u Ukrajini: „Rat je kao droga“
NIN 20.04.2025
Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. Dojče vele je razgovarao sa nekolicinom njih o razlozima zbog kojih su napustili vojsku i zašto su se sada vratili. „Kakav sam ja zločin počinio? Imao sam… »
Dezerteri koji se vraćaju na front u Ukrajini: Rat je kao droga
RTS 20.04.2025
Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. "Dojče vele" je razgovarao sa nekolicinom njih o razlozima zbog kojih su napustili vojsku i zašto su se sada vratili. "Kakav sam ja zločin počinio? Imao sam… »
Dezerteri koji se vraćaju na front: „Rat je kao droga“
Dojče vele 20.04.2025
Vesti dana »
Englezi pojačavaju um pred meč sa Srbijom: Trenirali u patikama koje utiču na mozak!
Hot sport pre 1 satjoš 25 povezanih
Mađarski Mol i ruski vlasnici u pregovorima o 11,3% akcija NIS-a
Naslovi.ai pre 1 satjoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 13. novembar: Danas ujutru mraz, tokom dana sunčano
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih