Povezane vesti
Dezerteri koji se vraćaju na front: „Rat je kao droga“
N1 Info 20.04.2025
Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. Dojče vele je razgovarao sa nekolicinom njih o razlozima zbog kojih su napustili vojsku i zašto su se sada vratili. „Kakav sam ja zločin počinio? Imao sam… »
Povratak na front ukrajinskih dezertera: „Rat me je uništio“
Vreme 20.04.2025
Oko 21.000 ukrajinskih vojnika klasifikovani su kao dezerteri. Mnogi se vraćaju na front da bi izbegli krivično gonjenje. Ovo je priča o njima. Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. Dojče vele je… »
Dezerteri koji se vraćaju na front u Ukrajini: „Rat je kao droga“
NIN 20.04.2025
Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. Dojče vele je razgovarao sa nekolicinom njih o razlozima zbog kojih su napustili vojsku i zašto su se sada vratili. „Kakav sam ja zločin počinio? Imao sam… »
Dezerteri koji se vraćaju na front u Ukrajini: Rat je kao droga
RTS 20.04.2025
Ukrajinskim dezerterima je dat rok do početka marta da se bez kazne vrate u svoje jedinice. "Dojče vele" je razgovarao sa nekolicinom njih o razlozima zbog kojih su napustili vojsku i zašto su se sada vratili. "Kakav sam ja zločin počinio? Imao sam… »
Dezerteri koji se vraćaju na front: „Rat je kao droga“
Dojče vele 20.04.2025
Vesti dana »
CIA, helikopteri i potraga u planinama: Kako je američki oficir izvučen iz Irana
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih
Prve reči Srđana Blagojevića posle novog kiksa Partizana! Trener crno-belih objasnio remi sa Čukaričkim: "Ostaje neprijatan utisak..."
Kurir pre 8 minutajoš 38 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 10 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim zahlađenje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
Studenti u blokadi pozivaju na protest u Nišu zbog situacije u gradskoj Skupštini
Naissus info pre 10 satijoš 10 povezanih