Povezane vesti
Đorđe David prvi put iskreno o porodici sa kojom ne želi da živi: "Imam devojku sa kojom imam dete, ženu nemam"
Mondo 20.04.2025
Đorđe je otkrio i kako njihova ćerka Staša reaguje na činjenicu da njeni roditelji ne žive zajedno, kao i da nisu u braku. Poznati roker i član žirija "Zvezda Granda“, Đorđe David, već godinama živi u specifičnom porodičnom odnosu. Iako ima partnerku Anu… »
"Nemam ženu, već devojku s kojom imam dete" Đorđe David ne živi sa izabranicom i ćerkom, ali Vaskrs provode zajedno! Trudim se…
Kurir 20.04.2025
Đorđe David neguje tradiciju, a ćerku Stašu uči pravim vrednostima. Muzičar otkriva kako se u njegovom domu obeležava praznik i da li učestvuje u farbanju jaja. Đorđe David i njegova devojka Ana koja mu je podarila ćerku Stašu ne žive na istoj adresi… »
"Ja nemam ženu, ja imam devojku sa kojom imam dete": Đorđe David iskreno o porodici sa kojom ne živi: "Ćerka me ne pita ništa…
Blic 20.04.2025
Đorđe David i njegova partnerka Ana, koja mu je podarila ćerku Stašu, ne žive na istoj adresi, ali praznike uvek slave zajedno. - Prvo meni ta reč ''žena'' zvuči rogobatno. Ja nemam ženu, imam devojku sa kojom imam dete. Ja radim sve do momenta koji se… »
Vesti dana »
Rutinska pobeda Đokovića; Čekamo GS rekord; Poznat sledeći rival; "U suprotnom, šta je cilj?" VIDEO
B92 pre 20 minutajoš 46 povezanih
Đedović Handanović: I “Petrohemija“ ide MOL-u, kupujemo pet odsto akcija NIS-a od Mađara
Nova pre 30 minutajoš 16 povezanih
Uživo: Forum u Davosu posle Trampovog govora; Predsednik SAD odustao od uvođenja tarifa evropskim zemljama
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih
Danska da ustupi SAD suverenitet nad delovima Grenlanda: Opcija slična sporazumu Britanije i Kipra iz 1960.
Danas pre 20 minutajoš 15 povezanih