Povezane vesti
Đorđe David prvi put iskreno o porodici sa kojom ne želi da živi: "Imam devojku sa kojom imam dete, ženu nemam"
Mondo pre 9 dana
Đorđe je otkrio i kako njihova ćerka Staša reaguje na činjenicu da njeni roditelji ne žive zajedno, kao i da nisu u braku. Poznati roker i član žirija "Zvezda Granda“, Đorđe David, već godinama živi u specifičnom porodičnom odnosu. Iako… »
"Nemam ženu, već devojku s kojom imam dete" Đorđe David ne živi sa izabranicom i ćerkom, ali Vaskrs provode zajedno…
Kurir pre 10 dana
Đorđe David neguje tradiciju, a ćerku Stašu uči pravim vrednostima. Muzičar otkriva kako se u njegovom domu obeležava praznik i da li učestvuje u farbanju jaja. Đorđe David i njegova devojka Ana koja mu je podarila ćerku Stašu ne žive na… »
"Ja nemam ženu, ja imam devojku sa kojom imam dete": Đorđe David iskreno o porodici sa kojom ne živi: "Ćerka me ne pita…
Blic pre 10 dana
Đorđe David i njegova partnerka Ana, koja mu je podarila ćerku Stašu, ne žive na istoj adresi, ali praznike uvek slave zajedno. - Prvo meni ta reč ''žena'' zvuči rogobatno. Ja nemam ženu, imam devojku sa kojom imam dete. Ja radim sve do momenta… »
Vesti dana »

Održan protest ispred suda u Novom Sadu, studenti traže oslobađanje aktivista
Novi magazin pre 45 minutajoš 22 povezane

Sastanak Macuta sa rektorom Đokićem i dekanima završen, bez izjava
NIN pre 19 minutajoš 18 povezanih

"Moje srce je sa žrtvama i njihovim porodicama" Marta Kos odala poštu stradalima u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
Kurir pre 14 minutajoš 30 povezanih

Industrijska proizvodnja u Srbiji u martu veća 6,9 odsto nego lane
N1 Info pre 19 minutajoš 35 povezanih