Povezane vesti

Đorđe David prvi put iskreno o porodici sa kojom ne želi da živi: "Imam devojku sa kojom imam dete, ženu nemam"

Đorđe David prvi put iskreno o porodici sa kojom ne želi da živi: "Imam devojku sa kojom imam dete, ženu nemam"

Mondo pre 9 dana
Đorđe je otkrio i kako njihova ćerka Staša reaguje na činjenicu da njeni roditelji ne žive zajedno, kao i da nisu u braku. Poznati roker i član žirija "Zvezda Granda“, Đorđe David, već godinama živi u specifičnom porodičnom odnosu. Iako… »
"Nemam ženu, već devojku s kojom imam dete" Đorđe David ne živi sa izabranicom i ćerkom, ali Vaskrs provode zajedno…

"Nemam ženu, već devojku s kojom imam dete" Đorđe David ne živi sa izabranicom i ćerkom, ali Vaskrs provode zajedno…

Kurir pre 10 dana
Đorđe David neguje tradiciju, a ćerku Stašu uči pravim vrednostima. Muzičar otkriva kako se u njegovom domu obeležava praznik i da li učestvuje u farbanju jaja. Đorđe David i njegova devojka Ana koja mu je podarila ćerku Stašu ne žive na… »
"Ja nemam ženu, ja imam devojku sa kojom imam dete": Đorđe David iskreno o porodici sa kojom ne živi: "Ćerka me ne pita…

"Ja nemam ženu, ja imam devojku sa kojom imam dete": Đorđe David iskreno o porodici sa kojom ne živi: "Ćerka me ne pita…

Blic pre 10 dana
Đorđe David i njegova partnerka Ana, koja mu je podarila ćerku Stašu, ne žive na istoj adresi, ali praznike uvek slave zajedno. - Prvo meni ta reč ''žena'' zvuči rogobatno. Ja nemam ženu, imam devojku sa kojom imam dete. Ja radim sve do momenta… »

Vesti dana »