Повезане вести
Ђорђе Давид први пут искрено о породици са којом не жели да живи: "Имам девојку са којом имам дете, жену немам"
Мондо 20.04.2025
Ђорђе је открио и како њихова ћерка Сташа реагује на чињеницу да њени родитељи не живе заједно, као и да нису у браку. Познати рокер и члан жирија "Звезда Гранда“, Ђорђе Давид, већ годинама живи у специфичном породичном… »
"Немам жену, већ девојку с којом имам дете" Ђорђе Давид не живи са изабраницом и ћерком, али Васкрс проводе заједно! Трудим се…
Курир 20.04.2025
Ђорђе Давид негује традицију, а ћерку Сташу учи правим вредностима. Музичар открива како се у његовом дому обележава празник и да ли учествује у фарбању јаја. Ђорђе Давид и његова девојка Ана која му је подарила ћерку Сташу не… »
"Ја немам жену, ја имам девојку са којом имам дете": Ђорђе Давид искрено о породици са којом не живи: "Ћерка ме не пита ништа…
Блиц 20.04.2025
Ђорђе Давид и његова партнерка Ана, која му је подарила ћерку Сташу, не живе на истој адреси, али празнике увек славе заједно. - Прво мени та реч ''жена'' звучи рогобатно. Ја немам жену, имам девојку са којом имам дете. Ја радим… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 2 сатајош 32 повезане

Новосадска полиција о хапшењу пољопривредника: Осумњичени су за насилничко понашање
Радио 021 пре 29 минутајош 14 повезаних