Povezane vesti

Đorđe David prvi put iskreno o porodici sa kojom ne želi da živi: "Imam devojku sa kojom imam dete, ženu nemam"

Đorđe David prvi put iskreno o porodici sa kojom ne želi da živi: "Imam devojku sa kojom imam dete, ženu nemam"

Mondo 20.04.2025
Đorđe je otkrio i kako njihova ćerka Staša reaguje na činjenicu da njeni roditelji ne žive zajedno, kao i da nisu u braku. Poznati roker i član žirija "Zvezda Granda“, Đorđe David, već godinama živi u specifičnom porodičnom odnosu. Iako ima partnerku Anu… »
"Nemam ženu, već devojku s kojom imam dete" Đorđe David ne živi sa izabranicom i ćerkom, ali Vaskrs provode zajedno! Trudim se…

"Nemam ženu, već devojku s kojom imam dete" Đorđe David ne živi sa izabranicom i ćerkom, ali Vaskrs provode zajedno! Trudim se…

Kurir 20.04.2025
Đorđe David neguje tradiciju, a ćerku Stašu uči pravim vrednostima. Muzičar otkriva kako se u njegovom domu obeležava praznik i da li učestvuje u farbanju jaja. Đorđe David i njegova devojka Ana koja mu je podarila ćerku Stašu ne žive na istoj adresi… »
"Ja nemam ženu, ja imam devojku sa kojom imam dete": Đorđe David iskreno o porodici sa kojom ne živi: "Ćerka me ne pita ništa…

"Ja nemam ženu, ja imam devojku sa kojom imam dete": Đorđe David iskreno o porodici sa kojom ne živi: "Ćerka me ne pita ništa…

Blic 20.04.2025
Đorđe David i njegova partnerka Ana, koja mu je podarila ćerku Stašu, ne žive na istoj adresi, ali praznike uvek slave zajedno. - Prvo meni ta reč ''žena'' zvuči rogobatno. Ja nemam ženu, imam devojku sa kojom imam dete. Ja radim sve do momenta koji se… »

Vesti dana »

Uhapšen biznismen Veselin Barović zbog utaje poreza

Uhapšen biznismen Veselin Barović zbog utaje poreza

Danas pre 3 minutajoš 22 povezane
Radno vreme Spensa za predstojeći praznik

Radno vreme Spensa za predstojeći praznik

RTV pre 33 minutajoš 17 povezanih
Besplatan parking za vreme praznika

Besplatan parking za vreme praznika

Jugmedia pre 53 minutajoš 16 povezanih