Povezane vesti
"Neće me zvati baka, već Lidija, bez funkcija molim": Prva izjava naše glumice nakon vesti da dobija unuče
Mondo 20.04.2025
Lidija Vukićević je otkrila i kako je zadovoljna snajkom, a obelodanila je i po bebe. Glumica Lidija Vukićević oglasila se za domaće medije ubrzo nakon što je u domaćoj javnosti odjeknulo da će postati baka. Lidija nije krila uzbuđenje što će njen… »
"Neće me zvati baka!" Lidija Vukićević se oglasila nakon vesti da njen sin čeka prinovu: Otkrila pol bebe
Telegraf 20.04.2025
Glumica Lidija Vukićević nije krila uzbuđenje što će njen stariji sin, Andrej Mrkela, postati otac. Lidija se prvi put oglasila na ovu temu i otkrila da beba treba da dođe na svet u junu. - U julu mesecu bi trebalo da se porodi snajka. Najsrećnija sam… »
Vesti dana »

Sinonim verskog i političkog autoriteta: Šta sa sobom nosi titula ajatolaha Hamneija koga Netanjahu želi da eliminiše?
Euronews pre 11 minutajoš 8 povezanih

Ukrajina traži hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN: Eskalacija ruskih udara na Kijev ne sme proći neopaženo
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana