Povezane vesti

Tea Tairović mesecima krila privatan život, sada odlučila o svemu da progovori: Spomenula i veridbu u Dubaiju

Tea Tairović mesecima krila privatan život, sada odlučila o svemu da progovori: Spomenula i veridbu u Dubaiju

Mondo pre 8 dana
Tea je u više navrata isticala da o svom privatnom životu ne želi da priča, ali sada je promenila ploču, smatrajući da lepe stvari nekada ne treba kriti. Muzička zvezda Tea Tairović nedavno je doživela jedan od najlepših trenutaka u svom životu… »
Tea Tairović prvi put o veridbi: Trudila se da sve sakrije od javnosti, a sada puca od sreće

Tea Tairović prvi put o veridbi: Trudila se da sve sakrije od javnosti, a sada puca od sreće

Večernje novosti pre 8 dana
PEVAČICU Teu Tairović nedavno je njen dečko Ivan zaprosio, a sada je ona prvi put progovorila o prosidbi. Foto: ATA images/MB, Jutjub printskrin/Tea Tairovic, Shutterstock Tea Tairović konačno je emotivno ispunjena, a iako ne voli da previše govori… »
Tea Tairović prvi put o veridbi: Trudila se da sve sakrije od javnosti, a sada puca od sreće: "Ispunjena sam"

Tea Tairović prvi put o veridbi: Trudila se da sve sakrije od javnosti, a sada puca od sreće: "Ispunjena sam"

Blic pre 8 dana
Pevačicu Teu Tairović nedavno je njen dečko Ivan zaprosio, a sada je ona prvi put progovorila o prosidbi. Tea Tairović konačno je emotivno ispunjena, a iako ne voli da previše govori o privatnom životu, sada se oglasila nakon vesti o veridbi. - Ja… »
"Ispunjena sam i srećna!" Tea Tairović se prvi put oglasila o udaji: "Lepe stvari ne treba kriti!"

"Ispunjena sam i srećna!" Tea Tairović se prvi put oglasila o udaji: "Lepe stvari ne treba kriti!"

Telegraf pre 8 dana
Pevačica Tea Tairović uskoro će stati na ludi kamen i reći sudbonosno "da" svom izabraniku Ivanu. Kako smo prvi saznali i pisali, Tea sprema gala venčanje koje će se održati u Novom Sadu, a biće pozvani samo najbliži članovi i odabrane kolege… »

Vesti dana »