Povezane vesti
Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Gitara mi je teška, nedostaje mi da sviram
Večernje novosti 20.04.2025
ROKER Milić Vukašinović najveći hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. Foto: V. Danilov, N. Skenderija On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još… »
Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Roker nakon četiri meseca u svom domu: "Treba vremena da naučim da hodam samostalno"
Blic 20.04.2025
Roker Milić Vukašinović najradosniji hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još banja, ali biće dobro. Kod… »
Milić Vukašinović izašao iz bolnice! Nakon puno meseci konačno u porodičnom domu, evo šta je prvo izjavio
Kurir 20.04.2025
Roker Milić Vukašinović najradosniji hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još banja, ali biće dobro. Kod… »
Vesti dana »
Otvara se ski sezona na Staroj planini – taman za novogodišnje praznike!
Blic pre 1 satjoš 49 povezanih
Mlekari na protestu u Kraljevu građanima razdelili mleko i tako ukazali na bezizlaznu situaciju u kojoj se nalaze
Glas Šumadije pre 26 minutajoš 26 povezanih
Promet robe u trgovini na malo u novembru 2025. veći za 9,0 odsto u tekućim cenama
Blic pre 46 minutajoš 23 povezane
Meteorolog Sovilj dao konačan odgovor na pitanje koje sve zanima: Evo čega sigurno neće biti za Novu godinu!
Telegraf pre 36 minutajoš 27 povezanih
Đedović Handanović: Rešenje za NIS u narednim nedeljama, nije tačno da je Putin ponizio Srbiju
Nova ekonomija pre 4 satijoš 14 povezanih