Povezane vesti
Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Gitara mi je teška, nedostaje mi da sviram
Večernje novosti 20.04.2025
ROKER Milić Vukašinović najveći hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. Foto: V. Danilov, N. Skenderija On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još… »
Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Roker nakon četiri meseca u svom domu: "Treba vremena da naučim da hodam samostalno"
Blic 20.04.2025
Roker Milić Vukašinović najradosniji hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još banja, ali biće dobro. Kod… »
Milić Vukašinović izašao iz bolnice! Nakon puno meseci konačno u porodičnom domu, evo šta je prvo izjavio
Kurir 20.04.2025
Roker Milić Vukašinović najradosniji hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još banja, ali biće dobro. Kod… »
Vesti dana »

Sukob Izraela i Irana – počinju razgovori u Ženevi i dvonedeljni prozor za diplomatiju; više od 70 povređenih u Berševi
RTS pre 1 minutjoš 17 povezanih

Sunčano i prijatnije vreme u Srbiji: Očekuje nas svežiji petak, ali već sledeće sedmice ponovo vrućine
Glas juga pre 1 satjoš 21 povezana

Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću! Opozicija već iznela šokantne podatke
Pravda pre 1 satjoš 12 povezanih

Vlade Divac hitno operisao kuk! Nije mogao da ustane posle nesreće
Dnevnik pre 55 minutajoš 19 povezanih

Košarkaši Partizana pobedili FMP i plasirali se u finale Superlige
Nedeljnik pre 2 satajoš 18 povezanih