Povezane vesti
Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Gitara mi je teška, nedostaje mi da sviram
Večernje novosti 20.04.2025
ROKER Milić Vukašinović najveći hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. Foto: V. Danilov, N. Skenderija On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još… »
Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Roker nakon četiri meseca u svom domu: "Treba vremena da naučim da hodam samostalno"
Blic 20.04.2025
Roker Milić Vukašinović najradosniji hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još banja, ali biće dobro. Kod… »
Milić Vukašinović izašao iz bolnice! Nakon puno meseci konačno u porodičnom domu, evo šta je prvo izjavio
Kurir 20.04.2025
Roker Milić Vukašinović najradosniji hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još banja, ali biće dobro. Kod… »
Vesti dana »
Nastavljeni izraelski napadi uprkos sporazumu SAD i Irana - G7 poziva na prekid vatre u Libanu
N1 Info pre 40 minutajoš 34 povezane
Nešović: Polaganje mature u Nišu proteklo regularno, u skladu sa stručnim uputstvom
Telegraf pre 2 satajoš 62 povezane
Ziđin Koper: Protivimo se prinudnom radu, upoznati sa odlukom SAD
Radio sto plus pre 1 satjoš 21 povezana
Gledajte UŽIVO Newsnight: Mrdićevi zakoni "u novom ruhu" u Skupštini
N1 Info pre 35 minutajoš 48 povezanih