Povezane vesti

Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Gitara mi je teška, nedostaje mi da sviram

Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Gitara mi je teška, nedostaje mi da sviram

Večernje novosti 20.04.2025
ROKER Milić Vukašinović najveći hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. Foto: V. Danilov, N. Skenderija On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još… »
Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Roker nakon četiri meseca u svom domu: "Treba vremena da naučim da hodam samostalno"

Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Roker nakon četiri meseca u svom domu: "Treba vremena da naučim da hodam samostalno"

Blic 20.04.2025
Roker Milić Vukašinović najradosniji hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još banja, ali biće dobro. Kod… »
Milić Vukašinović izašao iz bolnice! Nakon puno meseci konačno u porodičnom domu, evo šta je prvo izjavio

Milić Vukašinović izašao iz bolnice! Nakon puno meseci konačno u porodičnom domu, evo šta je prvo izjavio

Kurir 20.04.2025
Roker Milić Vukašinović najradosniji hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još banja, ali biće dobro. Kod… »

Vesti dana »