Povezane vesti
Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Gitara mi je teška, nedostaje mi da sviram
Večernje novosti 20.04.2025
ROKER Milić Vukašinović najveći hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. Foto: V. Danilov, N. Skenderija On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još… »
Milić Vukašinović izašao iz bolnice: Roker nakon četiri meseca u svom domu: "Treba vremena da naučim da hodam samostalno"
Blic 20.04.2025
Roker Milić Vukašinović najradosniji hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još banja, ali biće dobro. Kod… »
Milić Vukašinović izašao iz bolnice! Nakon puno meseci konačno u porodičnom domu, evo šta je prvo izjavio
Kurir 20.04.2025
Roker Milić Vukašinović najradosniji hrišćanski praznik proslavlja kod kuće. On je prethodna četiri meseca proveo u bolnici na rehabilitaciji, nakon što mu je amputirana noga. - U četvrtak sam pušten iz bolnice. Sledi mi još banja, ali biće dobro. Kod… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 54 minutajoš 28 povezanih
Diplomatija u doba skrinšotova: Makronova poruka Trampu čitana između redova
NIN pre 2 satajoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 14 minutajoš 58 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo: Počeo duel Srbije protiv Crne Gore, Delfini su prvi u grupi i idu na Italijane ili Hrvate!
Sputnik pre 14 minutajoš 37 povezanih