Povezane vesti
Tuga u domu Milana Miloševića na Vaskrs, voditelj slomljen od bola: "Svega je puno, a srce mi je prazno"
Mondo pre 8 dana
Milan Milošević prošle godine sve je oduševio svojom dekoracijom za Uskrs, ali ove godine sve je drugačije.. Za razliku od prethodnih godina, kada je Vaskrs provodio u veselju, okružen dragim ljudima i prazničnom atmosferom, ove godine Milan… »
"Svega ima, ali je srce prazno" Milan Milošević tužan dočekao Vaskrs: Misli su mi u bolničkoj sobi, moja majka već 90…
Kurir pre 9 dana
Za razliku od prethodnih godina, kada je Vaskrs provodio u veselju, okružen dragim ljudima i prazničnom atmosferom, ove godine Milan Milošević praznik dočekuje tužniji nego ikad. Dok mnogi uživaju u tradicionalnim običajima, voditelj se na ovaj… »
Vesti dana »

U Valjevu blokirani ulazi u Gradsku upravu, u Nišu deo građana ispred gradske skupštine: Studenti maratonci nastavili put ka Briselu (foto)
Blic pre 1 satjoš 34 povezane

BLOG UŽIVO Protest u Novom Sadu zbog hapšenja studenta FTN-a, policija mu ponovo odredila zadržavanje: „Tvrde da je rukom udario ruku dekana DIF-a“
Nova pre 36 minutajoš 39 povezanih

Našao dva pištolja, pa "zavodio" red: Muškarac na Zvezdari rekao svešteniku da čuva crkvu, a onda je usledio totalni haos
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

Marta Kos: Studenti u Srbiji traže isto što i Evropska unija
Serbian News Media pre 2 satajoš 30 povezanih

Milorad Grčić pušten na slobodu: Sud kaže da više ne može da utiče na svedoke
Nedeljnik pre 1 satjoš 26 povezanih