Povezane vesti
Tuga u domu Milana Miloševića na Vaskrs, voditelj slomljen od bola: "Svega je puno, a srce mi je prazno"
Mondo 20.04.2025
Milan Milošević prošle godine sve je oduševio svojom dekoracijom za Uskrs, ali ove godine sve je drugačije.. Za razliku od prethodnih godina, kada je Vaskrs provodio u veselju, okružen dragim ljudima i prazničnom atmosferom, ove godine Milan Milošević… »
"Svega ima, ali je srce prazno" Milan Milošević tužan dočekao Vaskrs: Misli su mi u bolničkoj sobi, moja majka već 90 dana…
Kurir 20.04.2025
Za razliku od prethodnih godina, kada je Vaskrs provodio u veselju, okružen dragim ljudima i prazničnom atmosferom, ove godine Milan Milošević praznik dočekuje tužniji nego ikad. Dok mnogi uživaju u tradicionalnim običajima, voditelj se na ovaj dan… »
Vesti dana »
Licenca NIS-a ističe sutra, Vučić poručuje: Očekujem dobre vesti iz SAD
Insajder pre 2 minutajoš 27 povezanih
Energetska kriza ne jenjava: Stručnja objašnjava da li Evropa može da izdrži pritisak i koje je dugoročno rešenje
Euronews pre 3 minutajoš 57 povezanih
Vučić čestitao Ramazanski bajram: "Želim da praznični dani donesu duhovnu snagu i blagostanje"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 26 povezanih
Fico razočaran u EU: Otkrio zašto je odbio da podrži zaključke samita lidera u Briselu
Večernje novosti pre 38 minutajoš 33 povezane
Još 250 državljana Srbije evakuisano sa Bliskog istoka: Svi bezbedno stigli u Beograd
Insajder pre 42 minutajoš 20 povezanih