Povezane vesti
Tuga u domu Milana Miloševića na Vaskrs, voditelj slomljen od bola: "Svega je puno, a srce mi je prazno"
Mondo 20.04.2025
Milan Milošević prošle godine sve je oduševio svojom dekoracijom za Uskrs, ali ove godine sve je drugačije.. Za razliku od prethodnih godina, kada je Vaskrs provodio u veselju, okružen dragim ljudima i prazničnom atmosferom, ove godine Milan Milošević… »
"Svega ima, ali je srce prazno" Milan Milošević tužan dočekao Vaskrs: Misli su mi u bolničkoj sobi, moja majka već 90 dana…
Kurir 20.04.2025
Za razliku od prethodnih godina, kada je Vaskrs provodio u veselju, okružen dragim ljudima i prazničnom atmosferom, ove godine Milan Milošević praznik dočekuje tužniji nego ikad. Dok mnogi uživaju u tradicionalnim običajima, voditelj se na ovaj dan… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 35 minutajoš 28 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 34 minutajoš 35 povezanih
Ministar finansija SAD o Trampovom planu za Grenland: Evropske zemlje da ne uzvraćaju udarce
Insajder pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 5 satijoš 6 povezanih