Povezane vesti
(Foto) na vaskrs pred ovom novom crkvom održano takmičenje u tucanju nojevim jajima Pobednica ima samo tri godine!
Dnevnik 20.04.2025
GORNjI MILANOVAC: Na sam praznik Hristovog Vaskrsenja, najradosniji dan u hrišćanskom kalendaru, u selu Koštunići na obroncima Suvobora i Ravne gore proslavljen je prvi rođendan Hrama Hristovog vaskrsenja — jedne od retkih svetinja sa tim imenom u… »
Slike koje ulepšavaju dan: Mala Đurđina nojevim jajetom pobedila konkurenciju na Vaskrs
Telegraf 20.04.2025
Na sam praznik Hristovog Vaskrsenja, najradosniji dan u hrišćanskom kalendaru, u selu Koštunići na obroncima Suvobora i Ravne gore proslavljen je prvi rođendan Hrama Hristovog vaskrsenja — jedne od retkih svetinja sa tim imenom u zapadnoj Srbiji. Ova… »
Vesti dana »
Nvora oduševio i nasmejao sve, poklonio medalju dečaku iz publike: "Slaviću kako mi kažu u autobusu..."
Nova pre 1 satjoš 3 povezane
(VIDEO) Lalatović nakon velikog trijumfa Novog Pazara imao poruku za igrače Vojvodine: Nikad ne objavljujte rat čoveku koji je veći ratnik od vas
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Ukrajina odgovorila Slovačkoj i Mađarskoj: "Ultimatume treba poslati Kremlju, a ne Kijevu"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Pokušaj pljačke završio pucnjavom. Drama u Bosni: Trojica pljačkaša izazvala haos, jedan pobegao
Blic pre 4 satijoš 1 povezana