Povezane vesti
(Foto) na vaskrs pred ovom novom crkvom održano takmičenje u tucanju nojevim jajima Pobednica ima samo tri godine!
Dnevnik 20.04.2025
GORNjI MILANOVAC: Na sam praznik Hristovog Vaskrsenja, najradosniji dan u hrišćanskom kalendaru, u selu Koštunići na obroncima Suvobora i Ravne gore proslavljen je prvi rođendan Hrama Hristovog vaskrsenja — jedne od retkih svetinja sa tim imenom u… »
Slike koje ulepšavaju dan: Mala Đurđina nojevim jajetom pobedila konkurenciju na Vaskrs
Telegraf 20.04.2025
Na sam praznik Hristovog Vaskrsenja, najradosniji dan u hrišćanskom kalendaru, u selu Koštunići na obroncima Suvobora i Ravne gore proslavljen je prvi rođendan Hrama Hristovog vaskrsenja — jedne od retkih svetinja sa tim imenom u zapadnoj Srbiji. Ova… »
Vesti dana »
Novinarka N1 o napadu ispred Ćacilenda: Veći je problem što policija ne štiti svoje građane
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 42 povezane
Zelenski će razgovarati sa Trampom: SAD dostavile nacrt plana za prekid vatre i okončanje rata u Ukrajini
Serbian News Media pre 50 minutajoš 35 povezanih
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 2 satajoš 30 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 4 satijoš 30 povezanih