Povezane vesti
"Ćerki sam glas razuma, a ivan nam je jako posvećen" Jelena Tomašević iskreno o svemu: Trudim se da budem bolja
Kurir 20.04.2025
Pevačica Jelena Tomašević uvek se, kao i dok je bila dete, raduje uskršnjim praznicima. Tu ljubav zajedno sa suprugom Ivanom Bosiljčićem prenela je i na ćerku Ninu. - Ovaj praznik, pretpostavljam, svakoga od nas podseća na detinjstvo, na radost i na… »
"Ćerki sam glas razuma, a ivan nam je jako posvećen": Jelena Tomašević o Uskrsu i porodici: "Pubertet je turbulentan period…
Blic 20.04.2025
Pevačica Jelena Tomašević uvek se, kao i dok je bila dete, raduje uskršnjim praznicima. Tu ljubav zajedno sa suprugom Ivanom Bosiljčićem prenela je i na ćerku Ninu. - Ovaj praznik, pretpostavljam, svakoga od nas podseća na detinjstvo, na radost i na… »
Vesti dana »
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 6 satijoš 4 povezane
Opozicija u Leskovcu protestuje ćutanjem: Vlast pomerila sednicu do ponoći
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Ovo je najgora poseta na meču Partizana od povratka u EL, evo koliko ljudi je gledalo bruku protiv Makabija
Telegraf pre 36 minutajoš 6 povezanih
Tramp pre sastanka sa Zelenskim: Sudbina mira u Ukrajini zavisi od mene
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Rusi modernizuju nuklearnu trijadu! Ovo je plan naoružanja za narednu deceniju, jedna stavka je posebno zanimljiva
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana