Povezane vesti
ISPOVEST „Imala sam 120 kila, a onda sam otišla pod nož, gutljaj vode nisam mogla da popijem, sve me je bolelo“: Takmičarka…
Nova 20.04.2025
U Vaskršnjem specijalu emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, donosimo vam priču pevačice Anje Anđelić koja se ove godine takmičila u muzičkom programu "Zvezde Granda". Pored pevanja, Anja Anđelić je vlasnica dva salona u Beogradu… »
„Kad me neko pita – zar ne možeš da probušiš kašiku? Pa ne mogu! Je l’ možeš ti da prestaneš da pušiš?“
Nova 20.04.2025
Večeras od 20 časova pratite emisiju "Ispovest" koja donosi životnu priču pevačice Anje Anđelić. U Vaskršnjem specijalu emisije „ Ispovest“ čućete priču pevačice Anje Anđelić koja se ove godine u aktuelnoj sezoni muzičkog programa „ Zvezde Granda“… »
Vesti dana »
"Grenland - američka teritorija od 2026": Tramp ponovo provocira, ovoga puta kolorizovano
Euronews pre 41 minutajoš 28 povezanih
Fon der Lajen u Davosu: „O suverenitetu Grenlanda se ne pregovara, pretnje carinama su greška“
Serbian News Media pre 1 satjoš 44 povezane
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 6 satijoš 31 povezana
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 1 satjoš 6 povezanih
EUalajv: Hladan odgovor Evrope na Trampov poziv u Odbor za mir, velike sile uzdržane
Beta pre 1 satjoš 22 povezane