Povezane vesti
ISPOVEST „Imala sam 120 kila, a onda sam otišla pod nož, gutljaj vode nisam mogla da popijem, sve me je bolelo“: Takmičarka…
Nova 20.04.2025
U Vaskršnjem specijalu emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, donosimo vam priču pevačice Anje Anđelić koja se ove godine takmičila u muzičkom programu "Zvezde Granda". Pored pevanja, Anja Anđelić je vlasnica dva salona u Beogradu… »
„Kad me neko pita – zar ne možeš da probušiš kašiku? Pa ne mogu! Je l’ možeš ti da prestaneš da pušiš?“
Nova 20.04.2025
Večeras od 20 časova pratite emisiju "Ispovest" koja donosi životnu priču pevačice Anje Anđelić. U Vaskršnjem specijalu emisije „ Ispovest“ čućete priču pevačice Anje Anđelić koja se ove godine u aktuelnoj sezoni muzičkog programa „ Zvezde Granda“… »
Vesti dana »
Fond od 300 milijardi dolara kao mamac za mir: Kontroverzni plan za okončanje rata između SAD i Irana
Euronews pre 2 satajoš 34 povezane
Završeno polaganje prijemnog ispita za buduće srednjoškolce
Užice oglasna tabla pre 4 satijoš 62 povezane
”Srbija Ziđin Koper” upoznata sa nalogom amerikanaca Protivimo se prinudnom radu, sprovodimo proveru
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana
Nove izmene Mrdićevih zakona: Da li ih je Venecijanska komisija popravila
BBC News pre 1 satjoš 48 povezanih
Šta je Tramp u Evijanu rekao o Iranu, a šta je stav ostalih lidera o Ukrajini: Savković o temama sa samita G7
Euronews pre 34 minutajoš 25 povezanih