Povezane vesti
ISPOVEST „Imala sam 120 kila, a onda sam otišla pod nož, gutljaj vode nisam mogla da popijem, sve me je bolelo“: Takmičarka…
Nova 20.04.2025
U Vaskršnjem specijalu emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, donosimo vam priču pevačice Anje Anđelić koja se ove godine takmičila u muzičkom programu "Zvezde Granda". Pored pevanja, Anja Anđelić je vlasnica dva salona u Beogradu… »
„Kad me neko pita – zar ne možeš da probušiš kašiku? Pa ne mogu! Je l’ možeš ti da prestaneš da pušiš?“
Nova 20.04.2025
Večeras od 20 časova pratite emisiju "Ispovest" koja donosi životnu priču pevačice Anje Anđelić. U Vaskršnjem specijalu emisije „ Ispovest“ čućete priču pevačice Anje Anđelić koja se ove godine u aktuelnoj sezoni muzičkog programa „ Zvezde Granda“… »
Vesti dana »

Krunićeva i Danilina nastavljaju svoj put na Ju-Es openu, sledi borba za četvrtfinale
RTS pre 39 minutajoš 55 povezanih

Student DIF-a: Kolega ostao unutra, pokušavaju da otvore vrata, dekan Drid i policija da ga mirno puste
N1 Info pre 29 minutajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za ponedeljak 1. septembar 2025: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 15 minutajoš 15 povezanih

Prvi septembar: 10 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu, najavljen protest srednjoškolaca
BBC News pre 35 minutajoš 13 povezanih