Povezane vesti
Lesor o osobi koja je stopirala povratak u Zvezdu: Dolazak u Partizan je bio osveta (video)
Sportski žurnal pre 4 dana
Nije sve u životu lično, ali ovo jeste - jasan je reprezentativac Francuske iz redova prvaka Evrope Panatinaikosa. Matijas Lesor (29) je bez sumnje ljubimac navijača Partizana, čak i sada kada je u Panatinaikosu. Ništa manje Grobari vole i njegovog… »
Lesor: "Dolazak u Partizan moja osveta Zvezdi, pokušali da mi zaustave karijeru!"
Sportske.net pre 4 dana
Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor nastupao je tokom karijere i za Crvenu zvezdu i za Partizan, ali je posle svega omiljen samo među “crno-belima”. Francuz je za “ Euroinsajder” govorio o razlozima zbog čega postoji animozitet navijača… »
VIDEO Lesor nikad iskreniji o odlasku iz Zvezde i dolasku u Partizan: „Hteli su da zaustave moju karijeru“
Nova pre 4 dana
Matijas Lesor, nekadašnji košarkaš Partizana i Crvene zvezde, pričao je o detaljima njegovog transfera u redove beogradskih crno-belih. Trenutno centar Panatinaikosa pričao je za „Euroinsiders“ o raznim temama i dotakao se i transfera u Partizan… »
Lesor: "Zvezda htela da me zaustavi - dolazak u Partizan je osveta" VIDEO
B92 pre 4 dana
Francuski košarkaš Matijas Lesor dotakao se komplikovanog odnosa koji je imao sa Crvenom zvezdom. Korpulentni centar je u sezoni 2017/18. nastupao za crveno-bele, da bi tri godine kasnije zaigrao za Partizan, gde je postao ljubimac navijača. "Nije sve… »
Vesti dana »

Rezultati glasanja plenuma FTN u Novom Sadu: Usvojen zahtev da se traži raspisivanje vanrednih izbora
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih

Rhmz upozorio na nevreme! Pljuskovi i grmljavina udariće na ove delove Srbije: Upaljeni alarmi, očekuje se veća količina padavina
Kurir pre 4 satijoš 16 povezanih