Povezane vesti
"Otvorio sam oči i video ženu crne kose, ponavljala je jedno ime" Rastko doživeo nezgodu, ali ono što je usledilo nije mogao…
Kurir 20.04.2025
Rastko Stanojević (40) nikada neće zaboraviti 27. oktobar 2024. godine - dan koji je mogao po njega da bude koban, ali ni ljude koje je tada video i ime koje je čuo kako neko doziva iz daljine. Doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu na putu kod Srednjeva… »
Rastko traži ljude koji su mu spasli život u teškoj nezgodi: "Ležao sam nasred puta, držala mi je glavu..."
Telegraf 20.04.2025
Jubilarni 40 rođendan "proslavio" u bolnici. Rastko Stanojević (40) nikada neće zaboraviti 27. oktobar 2024. godine - dan koji je mogao po njega da bude koban, ali ni ljude koje je tada video i ime koje je čuo kako neko doziva iz daljine. Doživeo je… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Karambol na: Auto-putu, stvaraju se zastoji Dva teška udesa na samo nekoliko kilometara: Automobili uništeni, policija na terenu (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 4 satijoš 1 povezana