Povezane vesti
"Otvorio sam oči i video ženu crne kose, ponavljala je jedno ime" Rastko doživeo nezgodu, ali ono što je usledilo nije mogao…
Kurir 20.04.2025
Rastko Stanojević (40) nikada neće zaboraviti 27. oktobar 2024. godine - dan koji je mogao po njega da bude koban, ali ni ljude koje je tada video i ime koje je čuo kako neko doziva iz daljine. Doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu na putu kod Srednjeva… »
Rastko traži ljude koji su mu spasli život u teškoj nezgodi: "Ležao sam nasred puta, držala mi je glavu..."
Telegraf 20.04.2025
Jubilarni 40 rođendan "proslavio" u bolnici. Rastko Stanojević (40) nikada neće zaboraviti 27. oktobar 2024. godine - dan koji je mogao po njega da bude koban, ali ni ljude koje je tada video i ime koje je čuo kako neko doziva iz daljine. Doživeo je… »
Vesti dana »

Obuke u paravojnom kampu kod Loznice držali instruktori iz Rusije i Belorusije
Beta pre 29 minutajoš 48 povezanih

SAD nisu odobrile produženje licence za NIS posle 1. oktobra, sankcije stupaju na snagu
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 96 povezanih

Macut je zadovoljan kako fukcionišu škole: A šta je s Jovinom gimnazijom, Petom gimnazijom, agonijom u školi na Mirijevu…
Nova pre 5 satijoš 28 povezanih

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i olujnim udarima vetra
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 36 povezanih