Povezane vesti
Neverovatna uskršnja priča! Ivana se na Vaskrs 15. aprila rodila i na Vaskrs 15. aprila porađala: "Uz zvona Vaskršnje…
Kurir 20.04.2025
"Zovem se Ivana i rođena sam na najveći hrišćanski praznik, Vaskrs, 15. aprila 1985. godine. Nakon više od tri decenije, takođe 15. aprila, dobila sam kontrakcije - rađala sam na svoj rođendan", ovako počinje priča Ivane Veličkov iz Beograda, koja se… »
Neverovatna uskršnja priča: Ivana Veličković se na Vaskrs 15. aprila rodila i na Vaskrs 15. aprila porađala
Telegraf 20.04.2025
"Zovem se Ivana i rođena sam na najveći hrišćanski praznik, Vaskrs, 15. aprila 1985. godine. Nakon više od tri decenije, takođe 15. aprila, dobila sam kontrakcije - rađala sam na svoj rođendan", ovako počinje priča Ivane Veličkov iz Beograda, koja se… »
Vesti dana »
Saigrač povredio Nikolu Jokića: Pogledajte momenat kada se čuo krik najboljeg košarkaša NBA lige
Mondo pre 4 minutajoš 29 povezanih
Medvedev Zelenskog nazvao "smrdljivim kijevskim gadom", pa uputio još jednu u nizu pretnji: "Moraće da se skriva do kraja svog bezvrednog života"
Blic pre 8 satijoš 9 povezanih
'Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.'
BBC News pre 10 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za 30. decembar: Tokom dana prolazno naoblačenje, ponegde sa slabim snegom
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih