Povezane vesti
„Uvek sam bila kao vanzemaljac“ – ne propustite uskršnje izdanje Stars specijala večeras od 23.30, gost-voditeljka didi…
Kurir pre 10 dana
“Uvek sam bila kao vanzemaljac” kaže za sebe vlasnica hita “I like it”. Didi J je gošća u uskršnjem izdanju emisije “Stars Specijal”. O počecima u karijeri, ko joj je otvorio vrata svetske scene, negativnim komentarima, predrasudama… »
„Uvek sam bila kao vanzemaljac“ – ne propustite uskršnje izdanje Stars specijala večeras od 23.30, gost-voditeljka didi
Mondo pre 10 dana
“Uvek sam bila kao vanzemaljac” kaže za sebe vlasnica hita “I like it”. Didi J je gošća u uskršnjem izdanju emisije “Stars Specijal”. O počecima u karijeri, ko joj je otvorio vrata svetske scene, negativnim komentarima, predrasudama… »
Vesti dana »

Radnici počeli da se okupljaju, u 14h pridružuju se studentima ispred Vlade Srbije
Nova ekonomija pre 59 minutajoš 58 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI U napadu ukrajinskih dronova u Hersonskoj oblasti poginulo sedam osoba
Euronews pre 24 minutajoš 21 povezana

Petrov: Ne znam razloge ostavke dekana Pravnog, ne bih voleo da je pod uticajem plenuma
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih

„Milioni na ulicama, radnici ujedinite se“: Širom sveta obeležava se Međunarodni praznik rada (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih