Povezane vesti

Ovaj čovek je poslednji bio kod pape! Pogledajte koji poklon je Franja poslao deci Trampovog potpredsednika pre nego što je…

Ovaj čovek je poslednji bio kod pape! Pogledajte koji poklon je Franja poslao deci Trampovog potpredsednika pre nego što je…

Kurir 21.04.2025
Američki potpredsednik Džej Di Vens poslednji je zvaničnik kojeg je papa Franja primio pre smrti, a njihov jučerašnji susret u kući Svete Marte, zgrade koja se nalazi odmah pored Bazilike Svetog Petra u Vatikanu. Korijere dela sera navodi da susret… »
Trampov potrepdsednik Vens je poslednji svetski zvaničnik koji je video pokojnog papu: "Bilo mi je drago, iako je bio veoma…

Trampov potrepdsednik Vens je poslednji svetski zvaničnik koji je video pokojnog papu: "Bilo mi je drago, iako je bio veoma…

Kurir 21.04.2025
Džej Di Vens je poslednji svetski zvaničnik koji se video sa pokojnim papom Franjom. Sastanak je održan na Vaskrs malo pre podneva i trajao je kratko. Potpredsednik Amerike se oglasio na društvenim mrežama nakon teških vesti. - Upravo sam saznao da je… »
Oglasio se svetski zvaničnik koji se poslednji video sa papa Franjom

Oglasio se svetski zvaničnik koji se poslednji video sa papa Franjom

Danas 21.04.2025
Poslednji svetski zvaničnik, potpredsednik Amerike Džej Di Venas, koji se video sa preminulim papom Franjom se oglasio na Iksu. Vens se sa papom video na Uskrs. „Upravo sam saznao za smrt pape Franje. Moje srce je za milione hrišćana širom sveta koji su… »
Papin kritičar je upravo bio poslednji svetski zvaničnik koga je na Uskrs primio poglavar Katoličke crkve

Papin kritičar je upravo bio poslednji svetski zvaničnik koga je na Uskrs primio poglavar Katoličke crkve

Telegraf 21.04.2025
Papa Franja, koji je bio poznat kritičar američkog predsednika Donalda Trampa, na Uskrs je imao kratak privatni susret sa potpredsednikom Sjedinjenih Američkih Država, Džej Di Vensom. Američki potpredsednik ujedno je i poslednji svetski zvaničnik koji se… »
Džej di Vens se sreo sa papom na Vaskrs: "Znam da se ne osećate dobro, ali lepo je videti vas boljeg zdravlja"

Džej di Vens se sreo sa papom na Vaskrs: "Znam da se ne osećate dobro, ali lepo je videti vas boljeg zdravlja"

Kurir 21.04.2025
Papa Franja, koji se oporavlja od skoro smrtonosnog napada upale pluća, primio je Vensa u jednoj od prostorija za prijem vatikanskog hotela u kojem živi. Papa je Vensu poklonio tri velika čokoladna vaskršnja jaja i brojanice za njegovo troje male dece… »
Potpredsednik SAD Vens se susreo sa papom Franjom na Uskrs

Potpredsednik SAD Vens se susreo sa papom Franjom na Uskrs

Danas 20.04.2025
Potpredsednik SAD Džej Di Vens sastao se danas nakratko sa papom Franjom kako bi razmenili uskršnje čestitke. Franja, koji se oporavlja od skoro smrtonosnog napada upale pluća, primio je Vensa u jednoj od prostorija za prijem vatikanskog hotela u kojem… »

Vesti dana »