Povezane vesti
Horor u srcu evropskog grada! Đubre svuda unaokolo, ljudi povraćaju od smrada, pacovi veliki kao mačke trče ulicom (foto…
Kurir 21.04.2025
Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... niz odvratnih scena na ulicama svakodnevno dočekuje stanovnike pogođene štrajkovima službe za odnošenje smeća u Birmingemu. Sitni meštani zahtevaju od gradskog veća da odmah reaguje kako bi se okončala… »
(Video) U srcu Evrope vlada horor na ulicama, ljudi strahuju za zdravlje! Čim kroče napolje povraća im se, mrtve životinje…
Blic 21.04.2025
"Smrad me tera da povraćam svaki put kada izađem napolje. Vreće su pocepale mačke i pacovi. Muka mi je od problema sa glodarima", opisala je situaciju jedna meštanka grada u srcu Evrope. Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... Niz odvratnih… »
U srcu evropskog grada vlada pravi užas: Ljudi povraćaju, kućni ljubimci umiru, a pacovi jure svuda
Telegraf 21.04.2025
- Smrad me tera da povraćam svaki put kada izađem napolje. Vreće su pocepale mačke i pacovi. Mučnina mi je od problema sa glodarima - opisala je situaciju jedna meštanka grada u srcu Evrope. Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... Niz… »
Vesti dana »

"Dolazim da pokažem solidarnost": Makron stigao na Grenland: Sastaće se sa zvaničnicima, na stolu ove 4 teme
Blic pre 52 minutajoš 19 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 6 satijoš 20 povezanih

Uživo "krenuli su, idite u skloništa!" Eksplozije i sirene u Tel Avivu i Jerusalimu, Iran pogodio netanjahuovu kuću?! Ovo se desilo prvi put od početka rata, razorena "žila kucavica" Teherana (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 111 povezana

Iran pokrenuo raketne napade na Tel Aviv, Haifu i Aškelon u Izraelu
Politika pre 42 minutajoš 15 povezanih

Macut demantovao Vučevića i navode da se rektor nije pojavio na sastanku
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih