Povezane vesti
Horor u srcu evropskog grada! Đubre svuda unaokolo, ljudi povraćaju od smrada, pacovi veliki kao mačke trče ulicom (foto…
Kurir 21.04.2025
Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... niz odvratnih scena na ulicama svakodnevno dočekuje stanovnike pogođene štrajkovima službe za odnošenje smeća u Birmingemu. Sitni meštani zahtevaju od gradskog veća da odmah reaguje kako bi se okončala… »
(Video) U srcu Evrope vlada horor na ulicama, ljudi strahuju za zdravlje! Čim kroče napolje povraća im se, mrtve životinje…
Blic 21.04.2025
"Smrad me tera da povraćam svaki put kada izađem napolje. Vreće su pocepale mačke i pacovi. Muka mi je od problema sa glodarima", opisala je situaciju jedna meštanka grada u srcu Evrope. Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... Niz odvratnih… »
U srcu evropskog grada vlada pravi užas: Ljudi povraćaju, kućni ljubimci umiru, a pacovi jure svuda
Telegraf 21.04.2025
- Smrad me tera da povraćam svaki put kada izađem napolje. Vreće su pocepale mačke i pacovi. Mučnina mi je od problema sa glodarima - opisala je situaciju jedna meštanka grada u srcu Evrope. Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... Niz… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana