Povezane vesti
Horor u srcu evropskog grada! Đubre svuda unaokolo, ljudi povraćaju od smrada, pacovi veliki kao mačke trče ulicom (foto…
Kurir 21.04.2025
Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... niz odvratnih scena na ulicama svakodnevno dočekuje stanovnike pogođene štrajkovima službe za odnošenje smeća u Birmingemu. Sitni meštani zahtevaju od gradskog veća da odmah reaguje kako bi se okončala… »
(Video) U srcu Evrope vlada horor na ulicama, ljudi strahuju za zdravlje! Čim kroče napolje povraća im se, mrtve životinje…
Blic 21.04.2025
"Smrad me tera da povraćam svaki put kada izađem napolje. Vreće su pocepale mačke i pacovi. Muka mi je od problema sa glodarima", opisala je situaciju jedna meštanka grada u srcu Evrope. Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... Niz odvratnih… »
U srcu evropskog grada vlada pravi užas: Ljudi povraćaju, kućni ljubimci umiru, a pacovi jure svuda
Telegraf 21.04.2025
- Smrad me tera da povraćam svaki put kada izađem napolje. Vreće su pocepale mačke i pacovi. Mučnina mi je od problema sa glodarima - opisala je situaciju jedna meštanka grada u srcu Evrope. Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... Niz… »
Vesti dana »

Izrael deportovao 171 aktivistu, među kojima je i student iz Srbije
Slobodna Evropa pre 21 minutajoš 27 povezanih

Sutra prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 47 tačaka, među njima i legalizacija
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 9 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 3 satajoš 43 povezane

Gužva kod Železničke stanice: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 2 satajoš 33 povezane