Povezane vesti

Horor u srcu evropskog grada! Đubre svuda unaokolo, ljudi povraćaju od smrada, pacovi veliki kao mačke trče ulicom (foto…

Horor u srcu evropskog grada! Đubre svuda unaokolo, ljudi povraćaju od smrada, pacovi veliki kao mačke trče ulicom (foto…

Kurir 21.04.2025
Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... niz odvratnih scena na ulicama svakodnevno dočekuje stanovnike pogođene štrajkovima službe za odnošenje smeća u Birmingemu. Sitni meštani zahtevaju od gradskog veća da odmah reaguje kako bi se okončala… »
(Video) U srcu Evrope vlada horor na ulicama, ljudi strahuju za zdravlje! Čim kroče napolje povraća im se, mrtve životinje…

(Video) U srcu Evrope vlada horor na ulicama, ljudi strahuju za zdravlje! Čim kroče napolje povraća im se, mrtve životinje…

Blic 21.04.2025
"Smrad me tera da povraćam svaki put kada izađem napolje. Vreće su pocepale mačke i pacovi. Muka mi je od problema sa glodarima", opisala je situaciju jedna meštanka grada u srcu Evrope. Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... Niz odvratnih… »
U srcu evropskog grada vlada pravi užas: Ljudi povraćaju, kućni ljubimci umiru, a pacovi jure svuda

U srcu evropskog grada vlada pravi užas: Ljudi povraćaju, kućni ljubimci umiru, a pacovi jure svuda

Telegraf 21.04.2025
- Smrad me tera da povraćam svaki put kada izađem napolje. Vreće su pocepale mačke i pacovi. Mučnina mi je od problema sa glodarima - opisala je situaciju jedna meštanka grada u srcu Evrope. Prljave pelene, buđav luk, napola pojedeno meso... Niz… »

Vesti dana »