Povezane vesti
"Da sam slušala mamu i tatu - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je umrla majka…
Kurir 21.04.2025
Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila naslednika Strahinju. Sanja ne krije da ju je razvod jako promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put... I dok… »
"Da sam slušala mamu i tatu na vreme: - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je…
Blic 20.04.2025
Šarmantna voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila naslednika Strahinju. Sanja ne krije da ju je razvod jako promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi Pravnog i Poljoprivrednog šetnjom obeležili godinu dana od blokada
Telegraf pre 9 minutajoš 27 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 19 minutajoš 40 povezanih
Vučić: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Forbes pre 6 satijoš 27 povezanih
Vučićeva inicijativa izazvala ogromno interesovanje: Za dva dana više od 45.000 prijava za legalizaciju
B92 pre 59 minutajoš 55 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane