Povezane vesti
"Da sam slušala mamu i tatu - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je umrla majka…
Kurir 21.04.2025
Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila naslednika Strahinju. Sanja ne krije da ju je razvod jako promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put... I dok… »
"Da sam slušala mamu i tatu na vreme: - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je…
Blic 20.04.2025
Šarmantna voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila naslednika Strahinju. Sanja ne krije da ju je razvod jako promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži… »
Vesti dana »
Stručnjak za požare otkrio ključni detalj iz kluba u Švajcarskoj: Ovo je zapalilo bar u luksuznom skijalištu
Mondo pre 32 minutajoš 52 povezane
EU započela punu primenu CBAM mehanizma, naplata karbonskih taksi od danas i u Srbiji
Euronews pre 2 satajoš 34 povezane
Predsednik Švajcarske: Jedna od najgorih tragedija u zemlji; 40-ak mrtvih,115 povređeno
RTV pre 2 satajoš 89 povezanih
Crvena zvezda već u Istanbulu: Saša Obradović dobio dve dobre vesti pred Efes
Mondo pre 7 minutajoš 28 povezanih