Povezane vesti
"Da sam slušala mamu i tatu - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je umrla majka…
Kurir 21.04.2025
Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila naslednika Strahinju. Sanja ne krije da ju je razvod jako promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put... I dok… »
"Da sam slušala mamu i tatu na vreme: - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je…
Blic 20.04.2025
Šarmantna voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila naslednika Strahinju. Sanja ne krije da ju je razvod jako promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži… »
Vesti dana »
Kina poziva sve strane u sukobu na Bliskom istoku da odmah obustave operacije
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane
"Nemoguće je trenirati..." Đoan Penjaroja izneo očekivanja pred meč Partizana i Dubaija: Igramo 14 utakmica u 35 dana...
Kurir pre 24 minutajoš 27 povezanih
"Želim da ti rodim 20.000 dece" i "Bog je dobar, volim te mama": Emotivne reči dobitnika Oskara koje su odzvanjale Dolbi teatrom
Kurir pre 1 satjoš 65 povezanih