Povezane vesti

"Da sam slušala mamu i tatu - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je umrla majka…

"Da sam slušala mamu i tatu - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je umrla majka…

Kurir 21.04.2025
Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila naslednika Strahinju. Sanja ne krije da ju je razvod jako promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put... I dok… »
"Da sam slušala mamu i tatu na vreme: - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je…

"Da sam slušala mamu i tatu na vreme: - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je…

Blic 20.04.2025
Šarmantna voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila naslednika Strahinju. Sanja ne krije da ju je razvod jako promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži… »

Vesti dana »