Povezane vesti
"Da sam slušala mamu i tatu - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je umrla majka…
Kurir 21.04.2025
Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila naslednika Strahinju. Sanja ne krije da ju je razvod jako promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put... I dok… »
"Da sam slušala mamu i tatu na vreme: - pre bih se razvela" Sanji Marinković bivši suprug nije izjavio saučešće kad joj je…
Blic 20.04.2025
Šarmantna voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila naslednika Strahinju. Sanja ne krije da ju je razvod jako promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži… »
Vesti dana »

Pada rekord od pre skoro 100 godina: Najhladniji oktobarski dan Sneg veje širom Srbije, Miholjsko leto otkazano?!
Blic pre 7 minutajoš 124 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Predsednik: Putin rekao ono što znamo, hvala mu na oceni i proceni; Rešićemo probleme oko goriva
RTV pre 11 minutajoš 59 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, Rusi to neće nikome da prepuste jer su njihovi interesi politički i ekonomski
Danas pre 22 minutajoš 15 povezanih