Povezane vesti
Ovo je sin ane bekute kog je rodila sa 17 godina: Ostabila ga u domu za nezbrinutu decu: Rekli su mi da sam glupača što ga…
Kurir 21.04.2025
Pevačica Ana Bekuta porodila se sa samo 17 godina, a sina Igora tada je dala u dom za nezbrinutu decu. Ana Bekuta je u više navrata pričala zbog čega se odlučila na ovaj korak. Ona je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe, a… »
Ovo je sin ane bekute kog je rodila kad je bila maloletna: Završio je u domu za nezbrinutu decu: "Rekli su mi da sam glupača…
Blic 21.04.2025
Čuvena pevačica Ana Bekuta porodila se sa samo 17 godina, a sina Igora tada je dala u dom za nezbrinutu decu. Ana Bekuta je u više navrata pričala zbog čega se odlučila na ovaj korak. Ona je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe… »
Vesti dana »
Trampova pretnja NATO saveznicima: 'Pomozite ili se suočite sa posledicama'
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana
"Nikada nisam bio ovoliko povređen": Milton pričao o teškoj sezoni i drami koju je preživeo u Dubaiju
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih
Šok: Zemlja koja se graniči sa Srbijom je i zvanično upozorena; "Ako pustite Amerikance..."
B92 pre 2 satajoš 24 povezane
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
N1 Info pre 47 minutajoš 9 povezanih
Šon Pen, večiti holivudski buntovnik: Dobio Oskara, ali otišao u Ukrajinu
Nedeljnik pre 2 satajoš 65 povezanih