Povezane vesti

Ovo je sin ane bekute kog je rodila sa 17 godina: Ostabila ga u domu za nezbrinutu decu: Rekli su mi da sam glupača što ga…

Ovo je sin ane bekute kog je rodila sa 17 godina: Ostabila ga u domu za nezbrinutu decu: Rekli su mi da sam glupača što ga…

Kurir 21.04.2025
Pevačica Ana Bekuta porodila se sa samo 17 godina, a sina Igora tada je dala u dom za nezbrinutu decu. Ana Bekuta je u više navrata pričala zbog čega se odlučila na ovaj korak. Ona je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe, a… »
Ovo je sin ane bekute kog je rodila kad je bila maloletna: Završio je u domu za nezbrinutu decu: "Rekli su mi da sam glupača…

Ovo je sin ane bekute kog je rodila kad je bila maloletna: Završio je u domu za nezbrinutu decu: "Rekli su mi da sam glupača…

Blic 21.04.2025
Čuvena pevačica Ana Bekuta porodila se sa samo 17 godina, a sina Igora tada je dala u dom za nezbrinutu decu. Ana Bekuta je u više navrata pričala zbog čega se odlučila na ovaj korak. Ona je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe… »

Vesti dana »