Повезане вести

Шебек: РТС је заробљена телевизија – грађани плаћају сервис, а добијају репризу 90-их

Шебек: РТС је заробљена телевизија – грађани плаћају сервис, а добијају репризу 90-их

Н1 Инфо 21.04.2025
Новинар Ненад Шебек оценио је да је РТС заробљена телевизијска станица. "Ми плаћамо сваког месеца тај јавни сервис. Па волели бисмо макар на том јавном сервису поштено да видимо оно што се заиста догађа, а не да гледамо репризу… »
Брнабић: Блокада РТС је кривично дело

Брнабић: Блокада РТС је кривично дело

Недељник 21.04.2025
Председница парламента Ана Брнабић изјавила је данас да је блокада Радио-телевизије Србије (РТС) кривично дело за које је прописана новчана казна или казна затвора и оценила да су блокадери „садисти који малтретирају жене“… »
Брнабић о блокади РТС: Блокадери су садисти, дужна сам да упозорим новчана казна или затвор

Брнабић о блокади РТС: Блокадери су садисти, дужна сам да упозорим новчана казна или затвор

Југмедиа 21.04.2025
Председница парламента Ана Брнабић изјавила је данас да је блокада Радио-телевизије Србије (РТС) кривично дело за које је прописана новчана казна или казна затвора и оценила да су блокадери „садисти који малтретирају жене“… »

Вести дана »