Povezane vesti

"Imam snimak gde je to rekao, voleo bih da se šalio": Pevač jednu stvar zamerio Džinoviću, izneo sve u javnost

"Imam snimak gde je to rekao, voleo bih da se šalio": Pevač jednu stvar zamerio Džinoviću, izneo sve u javnost

Mondo 21.04.2025
Šerif Konjević je otkrio šta je zamerio kolegi. Svojevremeno se šuškalo da Šerif Konjević, inače jedan od, prema mišljenju mnogih, najboljih folk pevača na prostoru bivše Juge, nije u dobrim odnosima sa kolegom Harisom Džinovićem. Sve je pokrenula… »
"Imam njegov snimak, mi smo se sretali": Ova velika zvezda razotkrila Harisa Džinovića

"Imam njegov snimak, mi smo se sretali": Ova velika zvezda razotkrila Harisa Džinovića

Telegraf 21.04.2025
Šerif Konjević dugo važi za jednog od najboljih pevača na prostoru bivše Jugoslavije, a iako nije konfliktna ličnost, dugo se pisalo o njegovoj navodnoj svađi sa velikom zvezdom. Dugo se pisalo da je u svađi sa Džinovićem, a kako je otkrio Konjević… »
"Imam njegov snimak, znam šta je uradio": Pevač ovo ne može da oprosti Harisu Džinoviću: "Samo nek' me pozove", izneo sve u…

"Imam njegov snimak, znam šta je uradio": Pevač ovo ne može da oprosti Harisu Džinoviću: "Samo nek' me pozove", izneo sve u…

Blic 21.04.2025
Šerif Konjević dugo važi za jednog od najboljih pevača na prostoru bivše Jugoslavije. Dugo se pisalo da je u svađi sa Džinovićem, a kako je otkrio Konjević, pravi razlog je taj što je Haris u jednoj emisiji rekao da Šerif Konjević kopira Šabana Šaulića… »

Vesti dana »