Povezane vesti
"Imam snimak gde je to rekao, voleo bih da se šalio": Pevač jednu stvar zamerio Džinoviću, izneo sve u javnost
Mondo pre 8 dana
Šerif Konjević je otkrio šta je zamerio kolegi. Svojevremeno se šuškalo da Šerif Konjević, inače jedan od, prema mišljenju mnogih, najboljih folk pevača na prostoru bivše Juge, nije u dobrim odnosima sa kolegom Harisom Džinovićem. Sve je… »
"Imam njegov snimak, mi smo se sretali": Ova velika zvezda razotkrila Harisa Džinovića
Telegraf pre 8 dana
Šerif Konjević dugo važi za jednog od najboljih pevača na prostoru bivše Jugoslavije, a iako nije konfliktna ličnost, dugo se pisalo o njegovoj navodnoj svađi sa velikom zvezdom. Dugo se pisalo da je u svađi sa Džinovićem, a kako je otkrio… »
"Imam njegov snimak, znam šta je uradio": Pevač ovo ne može da oprosti Harisu Džinoviću: "Samo nek' me pozove", izneo sve…
Blic pre 9 dana
Šerif Konjević dugo važi za jednog od najboljih pevača na prostoru bivše Jugoslavije. Dugo se pisalo da je u svađi sa Džinovićem, a kako je otkrio Konjević, pravi razlog je taj što je Haris u jednoj emisiji rekao da Šerif Konjević kopira… »
Vesti dana »

Marta Kos iznela ponudu srpskom narodu: Evo šta u njoj piše i kako su reagovali srpski zvaničnici: Komesarka EU danas sa studentima i opozicijom
Blic pre 33 minutajoš 4 povezane

Jutro hladno, ponegde i prizemni mraz, tokom dana sunčano i veoma toplo: Temperatura do 27 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih

Vučić: Dobar sastanak sa Kos, otvoreno smo razgovarali o mnogim stvarima
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

Kako su pape iz Afrike promenile hrišćanstvo i poklonile Dan zaljubljenih
BBC News pre 21 minutajoš 4 povezane