Повезане вести

Судија признао: Огрешио сам се о Партизан!

Судија признао: Огрешио сам се о Партизан!

Спортски журнал 21.04.2025
Новак Симовић говорио је за наш ускршњи троброј. Ко ради тај и греши… Кратко, јасно, без увијања… Погрешио је и један од најбољих међу најбољима. Новак Симовић! И гле чуда, не либи се, а многи би да су у његовој кожи, то да… »
Шокантно признање чувеног судије: "Оштетио сам Партизан у борби за титулу"

Шокантно признање чувеног судије: "Оштетио сам Партизан у борби за титулу"

Б92 21.04.2025
Српски судија Новак Симовић у интервјуу за Журнал признао је своју грешку којом је оштетио Партизан и тако утицао на крајњи исход у сезони 2021/22 у Суперлиги Србије. Ради се о утакмици Чукаричког и Партизана, који је био… »
Симовић признао: Оштетио сам Партизан и утицао у борби за титулу

Симовић признао: Оштетио сам Партизан и утицао у борби за титулу

Спорт клуб 21.04.2025
Фудбалски судија Новак Симовић признао је да је једном својом грешком оштетио Партизан, што је имало утицаја у борби за титулу. Браћа Симовић, Новак и Милош, дали су интервју за васкршње издање „Спортског журнала“ у којем су… »
Нови шок у српском фудбалу: Судија Симовић признао оно што су сви знали, оштетио је Партизан за титулу: "Жао ми је"

Нови шок у српском фудбалу: Судија Симовић признао оно што су сви знали, оштетио је Партизан за титулу: "Жао ми је"

Дневник 21.04.2025
У васкршњем броју листа "Спортски журнал" објављен је интервју са фудбалским арбитром Новаком Симовићем, који је признао грешку која утицала на борбу за титулу у сезони 2021/22. Наиме, он је истакао да је донео погрешну одлуку… »
Новак Симовић признао, највише жали због грешке која је зауставила Партизан ка титули!

Новак Симовић признао, највише жали због грешке која је зауставила Партизан ка титули!

Спортске.нет 21.04.2025
Многи навијачи Партизана се и данас сећају утакмице против Чукаричког на Бановом брду у сезони 2021-2022 када су “црно-бели” под вођством Александра Станојевића одиграли нерешено 0:0. Детаљ који је подигао велику прашину био је… »
Новак симовић о својој највећој грешци која је скупо коштала црно-беле: „Тешко ми је све пало и дан данас жалим због те…

Новак симовић о својој највећој грешци која је скупо коштала црно-беле: „Тешко ми је све пало и дан данас жалим због те…

Хот спорт 21.04.2025
Велики пропуст једног од најбољих српских судија! Један од најконтроверзнијих тренутака у сезони 2021/22. у Суперлиги Србије поново је доспео у фокус, и то захваљујући искреном осврту судије Новака Симовића, који је годинама… »

Вести дана »