Повезане вести
Судија признао: Огрешио сам се о Партизан!
Спортски журнал 21.04.2025
Новак Симовић говорио је за наш ускршњи троброј. Ко ради тај и греши… Кратко, јасно, без увијања… Погрешио је и један од најбољих међу најбољима. Новак Симовић! И гле чуда, не либи се, а многи би да су у његовој кожи, то да… »
Шокантно признање чувеног судије: "Оштетио сам Партизан у борби за титулу"
Б92 21.04.2025
Српски судија Новак Симовић у интервјуу за Журнал признао је своју грешку којом је оштетио Партизан и тако утицао на крајњи исход у сезони 2021/22 у Суперлиги Србије. Ради се о утакмици Чукаричког и Партизана, који је био… »
Симовић признао: Оштетио сам Партизан и утицао у борби за титулу
Спорт клуб 21.04.2025
Фудбалски судија Новак Симовић признао је да је једном својом грешком оштетио Партизан, што је имало утицаја у борби за титулу. Браћа Симовић, Новак и Милош, дали су интервју за васкршње издање „Спортског журнала“ у којем су… »
Нови шок у српском фудбалу: Судија Симовић признао оно што су сви знали, оштетио је Партизан за титулу: "Жао ми је"
Дневник 21.04.2025
У васкршњем броју листа "Спортски журнал" објављен је интервју са фудбалским арбитром Новаком Симовићем, који је признао грешку која утицала на борбу за титулу у сезони 2021/22. Наиме, он је истакао да је донео погрешну одлуку… »
Новак Симовић признао, највише жали због грешке која је зауставила Партизан ка титули!
Спортске.нет 21.04.2025
Многи навијачи Партизана се и данас сећају утакмице против Чукаричког на Бановом брду у сезони 2021-2022 када су “црно-бели” под вођством Александра Станојевића одиграли нерешено 0:0. Детаљ који је подигао велику прашину био је… »
Новак симовић о својој највећој грешци која је скупо коштала црно-беле: „Тешко ми је све пало и дан данас жалим због те…
Хот спорт 21.04.2025
Велики пропуст једног од најбољих српских судија! Један од најконтроверзнијих тренутака у сезони 2021/22. у Суперлиги Србије поново је доспео у фокус, и то захваљујући искреном осврту судије Новака Симовића, који је годинама… »
Вести дана »

Протест и инциденти испред просторија СНС: Присталице напредњака гађале јајима и флашама окупљене грађане, чуо се јак топовски удар
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Научници забринути! Наса најавила убрзавање плана за изградњу нуклеарног реактора на Месецу до 2030. године
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Просечна цена половних аутомобила старости до 20 година у јуну 12.047 евра: Ово су најтраженији модели
Блиц пре 22 минутајош 1 повезана