Povezane vesti
Sudija priznao: Ogrešio sam se o Partizan!
Sportski žurnal 21.04.2025
Novak Simović govorio je za naš uskršnji trobroj. Ko radi taj i greši… Kratko, jasno, bez uvijanja… Pogrešio je i jedan od najboljih među najboljima. Novak Simović! I gle čuda, ne libi se, a mnogi bi da su u njegovoj koži, to da prizna. - Najviše žalim… »
Šokantno priznanje čuvenog sudije: "Oštetio sam Partizan u borbi za titulu"
B92 21.04.2025
Srpski sudija Novak Simović u intervjuu za Žurnal priznao je svoju grešku kojom je oštetio Partizan i tako uticao na krajnji ishod u sezoni 2021/22 u Superligi Srbije. Radi se o utakmici Čukaričkog i Partizana, koji je bio odigran desetog aprila 2022… »
Simović priznao: Oštetio sam Partizan i uticao u borbi za titulu
Sport klub 21.04.2025
Fudbalski sudija Novak Simović priznao je da je jednom svojom greškom oštetio Partizan, što je imalo uticaja u borbi za titulu. Braća Simović, Novak i Miloš, dali su intervju za vaskršnje izdanje „Sportskog žurnala“ u kojem su govorili između ostalog i o… »
Novi šok u srpskom fudbalu: Sudija Simović priznao ono što su svi znali, oštetio je Partizan za titulu: "Žao mi je"
Dnevnik 21.04.2025
U vaskršnjem broju lista "Sportski žurnal" objavljen je intervju sa fudbalskim arbitrom Novakom Simovićem, koji je priznao grešku koja uticala na borbu za titulu u sezoni 2021/22. Naime, on je istakao da je doneo pogrešnu odluku na meču Čukarički -… »
Novak Simović priznao, najviše žali zbog greške koja je zaustavila Partizan ka tituli!
Sportske.net 21.04.2025
Mnogi navijači Partizana se i danas sećaju utakmice protiv Čukaričkog na Banovom brdu u sezoni 2021-2022 kada su “crno-beli” pod vođstvom Aleksandra Stanojevića odigrali nerešeno 0:0. Detalj koji je podigao veliku prašinu bio je žuti karton za Bojana… »
Novak simović o svojoj najvećoj grešci koja je skupo koštala crno-bele: „Teško mi je sve palo i dan danas žalim zbog te…
Hot sport 21.04.2025
Veliki propust jednog od najboljih srpskih sudija! Jedan od najkontroverznijih trenutaka u sezoni 2021/22. u Superligi Srbije ponovo je dospeo u fokus, i to zahvaljujući iskrenom osvrtu sudije Novaka Simovića, koji je godinama kasnije progovorio o grešci… »
Vesti dana »

Vučević: Nemam dilemu da su hteli da nas poubijaju, da udari Srbin na Srbina
Euronews pre 2 satajoš 27 povezanih

Uživo Protest u Valjevu: Blokiran kružni tok na Novom Beogradu (foto,video)
Blic pre 3 minutajoš 21 povezana

Tramp podržava putinov plan?! Na potezu je Zelenski, sve može biti ekspresno rešeno!
Kurir pre 28 minutajoš 100 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane